tužno

OD BAJKE do PLJAČKE, nasilja, afere i TUŽBE: Ljubav najlepše žene devedesetih i čuvenog muzičara završila se — OTROVOM

0

Ljubavna priča Stefani Sejmur i Aksla Rouza

aksl rouz i stefani sejmur bili su čuveni par s početka devedesetih
aksl rouz i stefani sejmur bili su čuveni par s početka devedesetihfoto: Adam Scull / Newscom / Profimedia

Jedna od najlepših žena sveta i svakako jedna od najpopularnijih supermodela iz perioda osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka bila je magična Stefani Sejmur, koja danas puni 55 godina. Njena karijera bila je veoma uspešna u to vreme, pa je bila lice s naslovnice mnogih eminentnih izdanja i časopisa, uključujući Vog, a bila je i jedna od Viktorijinih anđela.

 

Mada se za njeno ime vezuju uvek priče o velikoj lepoti, Stefani mnogi zovu i anđelom u telu đavola. Njene ljubavne priče počele su još s njenih 16 godina, a bile su više nego burne. Još sa 16 godina bila je u vezi sa Džonom Kazablankasom, koji je tada imao 42, šefom agencije za modele sa kojom je i ona potpisala ugovor. Iako je tada bio u braku, to ga nije sprečilo da živi i sa Stefani, koja ga je ostavila pre nego što se razveo od supruge.

 

Bila je kasnije u braku sa gitaristom Tomijem Andresom, s kojim je dobila i sina. Jedna od stvari koja je obeležila Stefanin ljubavni život jeste njen angažman u snimanju spotova za pesme grupe Guns N' Roses.

 

Još pre više od 30 godina, očarala je svet u spotu za čuvenu pesmu November Rain. Bila je jedna od najlepših manekenki osamdesetih godina, a njeno pojavljivanje u venčanici u spotu ostao je jedan od najupečatljivijih momenata kada su muzički spotovi u pitanju.

 

Ona je takođe bila izabrana i za drugu najpoznatiju pesmu Gansa, Don't cry, ali nije samo slava ono što je dobila zahvaljujući tim spotovima. Naprotiv, Stefani je našla i ljubav sa čuvenim Akslom Rouzom iz ovog benda, a u vezu su uplovili u martu 1991. godine.

 

 

Njihova veza počela je prilično strastveno, a Rouz se vezao i za Stefaninog sina Dilana i pokušao da mu bude očinska figura i da se stara o njemu najbolje moguće. Dve godine kasnije, u februaru 1993. godine, par se verio, ali njihova ljubavna priča završila se svega tri nedelje posle toga.

 

Razlog je bio neverovatan. Naime, kako se pisalo isprva, Stefani Sejmur ga je optužila za nasilje. U intervjuu za Harpers bazar istakla je da je veza s njim bila "velika greška", koja ju je naučila važnu lekciju, kao i da je Aksl bio nasilan i je da je uzbuđenje koje imala o sveg rokenrola brzo iščilelo.

 

 

— Veza s Akslom Rouzom? Očito da je bila greška. Mnogo toga me je naučilo, bio je nasilan, pa sam shvatila da ne želim da budem deo toga više. Videla sam najgore od rokenrol sveta — rekla je manekenka.

 

Akslova strana priče bila je drugačija. Naime, pročuli su se tračevi da je Stefani imala aferu s glumcem Čarlijem Šinom 1992. godine, na pola puta njene veze s Akslom.

 

S druge strane, sve se završilo — tužbom!

 

 

Aksl Rouz je podneo tužbu protiv Stefani, optužujući je za napad, telesne povrede i krađu nakita u vrednosti više od 100 hiljada dolara. U okviru nakita nalazili su se dijamanti, zlato, dijamantski verenički prsten... Mada se na sudu sve to rešilo, mnogi su bili tužni jer se jedna takva ljubavna priča završila na otrovan način.

 

stefani sejmur i dalje je prelepa
stefani sejmur i dalje je prelepafoto: EPA-EFE/NEIL HALL

 

BONUS VIDEO

Trik supermodela:

 

makonda-tracker