nije bio podrška

Terao ju je da odustane od glume, a onda ga je PREVAZIŠLA: Mnogi su zaboravili da su ovi glumci dugo živeli zajedno

0

Nakon što joj je rekao da misli da gluma nije za nju, par je raskinuo, a dok on danas uglavnom biva proglašen najlošijim glumcem, ona je izgradila ozbiljnu karijeru

Beri Peper i Dženjueri Džouns u filmu 'Tri sahrane Malkijadesa Estrade'
Beri Peper i Dženjueri Džouns u filmu "Tri sahrane Malkijadesa Estrade"foto: Europa Corp Collection / Everett / Profimedia

Glumac Ešton Kučer već godinama je u skladnom braku s koleginicom Milom Kunis, s kojom ima dvoje dece, a iza njega je veliki zavodnički staž u Holivudu.


Pored toga što je bio u braku s Demi Mur, poznato je da je ljubavio Britani Marfi, Neli Furtado, Lindzi Lohan i mnoge druge popularne lepotice.
Jedna od njih bila je i glumica Dženjueri Džouns, a njihova priča počela je mnogo pre nego što su postali ono što su danas.


U vreme kada su se upoznali, krajem devedesetih, Ešton Kučer i Dženjueri Džouns bili su modeli, a spojila ih je kampanja koju su snimali za brend Abercrombie & Fitch.

Nije poznato kada je tačno i kako veza počela, a oni su se trudili da se ne eksponiraju previše, pa je sve ostalo na nivou spekulacije.

Šuškalo se 2000. da par uveliko živi zajedno, a veruje se da su zajedno proveli tri godine. Nakon što su raskinuli, glumica je rekla da je u Los Anđelesu teško imati vezu, a kasnije su se pojavile glasine da je problem bio to što Ešton nije podržavao Dženjuerinu ženu da postane glumica.


Momak s kojim sam bila kad sam tek stigla u Los Anđeles nije bio me podržavao – rekla je za GQ glumica nakon velikog uspeha serije Mad Men. – Rekao je: "Mislim da nećeš biti dobra u ovome". Tako da – j**i se!

Kako je istakla, nakon što je ipak uspela, on ima samo komplimente za nju, a kako i ne bi kada je Džounsova dvaput nominovana za Zlatni globus i jednom za Emija.

 

S druge strane, on je stigao najviše do tinejdžerskih i priznanja koje dodeljuju časopisi, ali je više puta nominovan za Zlatnu malinu, koja se dodeljuje za najlošiju glumu, a jednom ju je i osvojio.


Sada ima samo reči hvale. Ako ništa drugo, treba da mu se zahvalim. Jer onog trenutka kada mi kažete da ja nešto ne mogu, tada sam najmotivisanija – objasnila je glumica.

1 / 5 Foto: EPA/PAUL BUCK

Uvreženo je mišljenje da je "momak s kojim je bila" upravo Ešton Kučer, što je novinar i pomenuo u intervjuu, a glumica je godinama kasnije u jednoj emisiji pojasnila da njen bivši dečko nije mislio da ona ne može da glumi već da je nije podržavao u tome.


Osoba koja je pisala članak je izračunala i pomislila da je to on. Ja nikad nisam rekla ko je – odmah se ogradila Džounsova.

 


Nakon braka s Demi Mur, Ešton Kučer oženio se 2015. Milom Kunis, s kojom danas ima ćerku Vajat i sina Dimitrija. Dženjueri je, s druge strane, imala manje stabilan ljubavni život, pa je tako bila u vezama sa Džimom Kerijem, Džošom Grobanom i Džejsonom Sudeikisom, a dobila je 2011. sina Ksandera s muškarcem čije ime nikada nije otkrila javnosti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo srpske glumice u Holivudu

 

makonda-tracker