nije im uspelo

Venčali su se posle 8 nedelja, pa ju je VARAO, VARAO, VARAO... Brak slavnih glumaca završio se posle – bolnog ULTIMATUMA

0

Iako je zbog njega prolila mnogo suza, popularna glumica ističe da ni danas ne može da mrzi bivšeg supruga

Dejvid Duhovni i Tea Leoni bili su u braku od 1997. do 2014. godine
Dejvid Duhovni i Tea Leoni bili su u braku od 1997. do 2014. godinefoto: z24 / Zuma Press / Profimedia

Popularni glumac Dejvid Duhovni stekao je svetsku slavu ulogom agenta Moldera u seriji "Dosije Iks" i maltene preko noći postao jedan od najvećih miljenika ženskog dela publike.


Međutim, dok su milioni devojaka uzdisali za njim i dok je ceo svet spekulisao ima li nečega između koleginice Džilijan Anderson, koja je igrala agentkinju Dejnu Skali, on je ljubio drugu poznatu glumicu.


Duhovni i Tea Leoni, zvezda filmova "Duboki udar", "Park iz doba jure III", "Loši momci" i mnogih drugih, upoznali su se 1997. godine i zaljubili se već na prvi pogled.

Koliko je ova veza bila strastvena i jaka od prvog trenutka pokazuje to što se par venčao samo osam nedelja kasnije.

Uskoro su došla na svet i njihova deca – Medlin 1999. i Kajl 2002. godine.
Iako su pred oltar stali posle vrlo kratke veze, ispostavilo se da je u pitanju velika ljubav koja je trajala duže od mnogih holivudskih brakova. Par se rastao posle 11 godina, potom je te 2008. objavljeno da Dejvid Duhovni ide na lečenje zavisnosti od seksa.

 

Zavisnost od seksa im je uništila brak

 

Kako je pisao Enquierer, glumac je prevario glumicu mnogo puta tokom braka, a sve joj je priznao kada je postala vrlo sumnjičava i otvoreno ga pitala da li joj je neveran. Navodno joj je priznao da je zavisnik od intimnih odnosa, a ona nije želela da nastavlje dalje bez njegovog truda da pobedi problem.

 

Dejvid Duhovni i Tea Leoni venčali su se posle 8 nedelja veze
Dejvid Duhovni i Tea Leoni venčali su se posle 8 nedelja vezefoto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dejvid je rekao da mu je Tea dala ultimatum: ili se leči ili je brak gotov – rekao je izvor blizak glumcu. – Osećala je kako to uništava njen brak i utiče na decu.


Glumac je potom otišao u rehabilitacioni centar "Midous" u Arizoni, gde je proveo 35 dana.

Tea i Dejvid pomirili su se već 2009. godine i ostali zajedno do 2011, kada su se razišli, a razvod su zvanično potpisali tek 2014. godine. Tada su se dogovorili da dele starateljstvo nad decom i da glumac plaća bivšoj supruzi alimentaciju za decu, kao i da finansira njihovo školovanje.

Dejvid Duhovni uvek je uspešno izbegavao pitanja o privatnom životu, dok je Tea bila nešto otvorenija.


Ne znam kako bi ih ikada mogla da ga mrzim. Mi smo uvek voleli jedno drugi, a svoju decu obožavamo – rekla je jednom prilikom glumica za magazin Parade.


Ona se, takođe, na šaljiv način osvrnula na to kako je biti roditelj s Dejvidom Duhovnim – ponekad fantastično, ponekad stresno.


Povremeno želim da ga ugušim – rekla je Tea. – Ali tako je u svakoj pravoj vezi s nekim koga volite.

Glumica je istakla i da ubuduće neće pričati više o svojim bivšim ljubavima kako bi zaštitila svoju decu. Nakon što se razvela, Tea je stupila u vezi s kolegom Timom Dejlijem iz serije "Državna sekretarka", s kojim je već 10 godina.

 

Dejvid Duhovni je uspeo da skriva svoj ljubavni život od medija nakon razoda, ali je poznato da se od 2017. viđa s 32 godine mlađom Monik Pendlberi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Holivudski glumac u Pulsu Srbije

 

makonda-tracker