DA LI VAM SE OVAKO VIŠE DOPADA?

Izgleda potpuno NEPREPOZNATLJIVO: Poznati glumac je bio ZAVISNIK od SEKSA, a žene u Srbiji su ludele za njim (FOTO)

0

Domaćoj pulici je bio poznat po ulozi koju je imao u kultnoj seriji "Dosije X"

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dejvid Duhovni se nakon pet godina pauze vratio na filmsko platno i time obradovao veliki broj žena koje su s nestrpljenjem isčekivale njegov povratak.

 

Od emitovanja ove serije u kojoj se Dejvid proslavio prošlo je skoro 30 godina. Popularni glumac ove godine puni 62 godine, pa je mnoge iznenadilo što je odlučio da se ponovo vrati pred filmske kamere.

 

 

Osim u pomenutoj kultnoj seriji, veliki uspeh postigao je i u seriji "Kalifornikacija" kao Henk Mudi, a ovih dana snima novi film "The Estate", a igraće i u novoj romantičnu komediju "Šta se dešava kasnije" u kojoj će glumiti i Meg Rajan.

 

Glumac koji je godinama bio miljenik žena na setu je snimljen u gotovo neprepoznatljivom izdanju - sa brkovima koji su krasili njegovo lice. Ipak, pokazao je da se i dalje fenomenalno drži i da je u izvanrednoj formi.

 

Dejvid je osim po bogatom profesionalnom životu bio poznat i kao jedan od najpoželjnijih muškaraca među ženama.

 

Dejvid Duhovni, Dosije Iks
foto: Profimedia

 

Jednom prilikom on je rekao i to da se prijavio u rehabilitacioni centar zbog zavisnosti od seksa, a iste godine njegov PR je objavio kako se nekoliko meseci ranije rastao od supruge Tee Leoni.

 

Par se u više navrata mirio, ali do konačnog razlaza je ipak došlo 2014. godine. Mediji su često nagađali kako je često varao suprugu, ali nikada nisu postojali čvrsti dokazi za to.

 

Danas Dejvid izgleda potpuno neprepoznatljivo, a mnoge žene kažu da je mnogo lepši i muževniji bio dok nije pustio brkove. Kako se vama sviđa ovo njegovo izdanje?

 

Dejvid Duhovni
Dejvid Duhovnifoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Evo kako je Dejvid izgledao ranije 

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker