"zaboravila sam!"

25 godina kasnije podelila detalje: Ben Aflek imao BURNO VEČE s jedva punoletnom pevačicom 1999?

0

Popularna pevačica ispričala je mnogo toga o svojoj prošlosti u memoarima "Žena u meni", ali se tek sada setila jedne uzbudljive večeri

Ben Aflek s Metom Dejmonom 1999, na premijeri filma 'Spasavanje redova Rajana'
Ben Aflek s Metom Dejmonom 1999, na premijeri filma "Spasavanje redova Rajana"foto: VINCE BUCCI / AFP / Profimedia

Pop pevačica Britni Spirs (42) u više navrata nas je iznenadila proteklih godina ispovestima o svojoj karijeri, porodici i odnosima s drugim poznatim ličnostima, a sada se setila nečega što nije završilo u njenoj autobiografiji.


Ona je na Instagramu podelila staru fotografiju za koju je pozirala s tekstopiscem Dajen Voren i holivudskim glumcem Benom Aflekom, crno-beli portret pored kog se prisetila kako se provela te večeri.


Kul fotka mene s Benom Aflekom i Dajen Voren od pre mnogo godina – napisala je Britni pored fotografije koju je potom obrisala. – On je tako neverovatan glumac. Jesam li zaboravila da pomenem da smo se Ben i ja ljubili te noći? Iskreno, zaboravila sam... Prokletstvo, to je ludo!!! Volela bih da mogu da vam ispričam priču o tome šta se desilo pre toga!!! O, bože, ponašam se kao tračara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @80slollita


Kako piše NY Post, veruje se da je ova fotografija nastala tokom 1999. godine, a Benov PR tim nije još uvek odgovorio na pitanje medija o Britninim tvrdnjama.


U tom trenutku, Britni je imala 18 godina, a Aflek 27.


Ove tvrdnje isplivale su nakon što su bivše ljubavi Britni Spirs ponovo tema u javnosti jer je njen nekadašnji dečko Džastin Timberlejk na jednom nastupu pred izvođenje pesme Cry Me a River, koju je navodno njoj posvetio posle raskida, izjavio da se ne izvinjava "apsolutno j****o ni zbog čega".

 

Džastin Timberlejk i britni Spirs rastali su se 2002. godine
Džastin Timberlejk i britni Spirs rastali su se 2002. godinefoto: TOM MIHALEK / AFP / Profimedia

Britnini fanovi u više navrata su optuživali Džastina za loše ophođenje prema pevačici, a on je čak u jednom trenutku izdao saopštenje u kom se izvinio zbog grešaka u prošlosti.


I sama Britni je nedavno na Instagramu istakla da se "izvinjava zbog nekih stvari koje je napisala u knjizi".


Ako sam uvredila bilo koga od ljudi do kojih mi je iskreno stalo, zaista mi je žao – istakla je.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

 

makonda-tracker