bilo je suđeno

Bila je zaljubljeno dete, a snimali su njen PRVI POLJUBAC: Ljubav Mile Kunis i Eštona Kučera je puna obrta i iznenađenja

0

Kada je te 1997. stala ispred Eštona Kučera, nervozna, zaljubljena i zbunjena, Mila Kunis nije mogla ni da nasluti da je on ljubav njenog života

Mila Kunis bila je do ušiju zaljubljena u starijeg kolegu na snimanju serije Vesele sedamdesete
Mila Kunis bila je do ušiju zaljubljena u starijeg kolegu na snimanju serije Vesele sedamdesetefoto: 20thCentFox Collection / Everett / Profimedia

Početkom 2023. godine na Netfliksu je objavljena prva sezona serije "Vesele devedesete" (That '90s Show), koja je odmah osvojila srca publike i ubrzo je najavljeno da će biti snimljena još jedna sezona, i to sa šest epizoda više.

 

Ukoliko vam ime ove serije zvuči poznato, to nije bez razloga – u pitanju je nastavak kultnog sitkoma iz devedesetih "Vesele sedamdesete", jedne od najpopularnijih televizijskih serija u istoriji.


Nove epizode kupile su publiku nostalgijom i humorom koji je ostavio tako dubok trag da se replike citiraju i dve decenije kasnije, a jedna od scena o kojima se najviše priča dogodila se već u prvoj epizodi.

 

Ešton Kučer i Mila Kunis u seriji Vesele devedesete
Ešton Kučer i Mila Kunis u seriji Vesele devedesetefoto: Netflix / Hollywood Archive / Profimedia

U pitanju je trenutak kada saznajemo da su Majkl Kelso (Ešton Kučer) i Džeki Burkhart (Mila Kunis) i dalje ljubavni par, a posebno je to bilo simpatično onima koji prate i privatni život ovih glumaca.


Naime, ne samo što su Ešton Kučer i Mila Kunis u braku nego je upravo serija "Vesele sedamdesete" bila mesto njihovog prvog susreta, prvog poljupca i na kom je glumica zamišljala sebe pored starijeg kolege. Ipak, ljubav nije planula tada.


U trenutku kada su počeli da snimaju sitkom, Kučer je imao 19 godina i već imao glumačkog i manekenskog iskustva, dok je Mila imala samo 14 godina.

 

Serija Vesele sedamdesete spojila je Milu Kunis i Eštona Kučera
Serija Vesele sedamdesete spojila je Milu Kunis i Eštona Kučerafoto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

 

Kako je ona kasnije pričala, bilo joj je vrlo neprijatno kada je trebalo da glume par, ali ne samo zato što joj je ovo bila prva velika uloga. Mila je, naime, bila do ušiju zaljubljena u Eštona, a on nije obraćao pažnju na nju budući da je bila tek devojčica.

 

Bila sam tako nervozna i bilo mi je neprijatno. BIla sam previše zaljubljena u njega – iskreno je priznala godinama kasnije.


Štaviše, Mila, koja se nikada ranije ljubila, trebalo je u jednoj sceni upravo to da učini sa svojom simpatijom i starijim kolegom. I sam Kučer pričao je mu nije bilo lako zbog toga i da je bio vrlo nervozan jer je Mila bila samo dete.

 

Podsetite se nezaboravnih scena Eštona Kučera i Mile Kunis u sitkomu "Vesele sedamdesete".


– Ponašala se tako kul. Izgledala je kao da je to uradila već hiljadu puta. Ja sam bio taj s leptirićima u stomaku. Mislim, to je bila mala devojčica i trebalo je da je poljubim. To mi je kidalo živce – istakao je Kučer.

 

Mila Kunis i Ešton Kučer bili su prijatelji godinama pre nego što se probudila ljubav
Mila Kunis i Ešton Kučer bili su prijatelji godinama pre nego što se probudila ljubavfoto: 20thCentFox Collection / Everett / Profimedia

Kako su godine prolazile, a oni svaki dan provodili zajedno, Ešton i Mila su postali bliski prijatelji i ubrzo je to bilo sve što je postojalo između njih.


Glumica je uskoro pala na šarm kolege Mekolija Kalkina, kog se sećamo iz filma "Sam u kući", a njim je bila u vezi od 2002. do 2011. godine. Iste te godine kada je potvrdila da su Mekoli i ona raskinuli Ešton se razveo od legendarne glumice Demi Mur.


Oboje umorni i slomljeni nakon prekida dugih ljubavi, Mila i Ešton počeli su da češće da se viđaju. Doduše, i dalje prijateljski.


Kučer je uvek pričao o tome koliko je ona lepa. Ali ona je bila s Mekolijem dugo i uvek odavala utisak da nije zainteresovana za njega – izjavio je jednom prilikom izvor blizak Eštonu.

 

Mila Kunis i Mekoli Kalkin iz 'Sam u kući' zajedno su bili od 2002. do 2011. godine
Mila Kunis i Mekoli Kalkin iz "Sam u kući" zajedno su bili od 2002. do 2011. godinefoto: f73 / Zuma Press / Profimedia

Međutim, nakon što su bili nerazdvojni godinu dana, u septembru 2012. godine bilo je očigledno da oni više nisu samo prijatelji.


Paparaci su ih sve češće viđali kako se smeju, grle, dodiruju i, na kraju, razmenjuju poljupce. Svi su ih zapitkivali otkud to da se rodila ljubav i kako im je zajedno, ali je par bio odlučan da sve zadrži za sebe.

 

– Ja sam na teži način shvatio koliko je privatnost važna – izjavio je jednom prilikom Ešton Kučer. – Uradiću sve što je u mojoj moći da ova veza ostane privatna stvar.


Dve godine kasnije, Mila i Ešton su se verili, a u oktobru 2014. dobili ćerku Izabel Vajat. Venčali su se narednog leta, na intimnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali samo najbliži, a potom su 2019. dobili sina Dimitrija.

 

Mila Kunis i Ešton Kučer godinama su u skladnom braku
Mila Kunis i Ešton Kučer godinama su u skladnom brakufoto: Kathy Hutchins / Alamy / Alamy / Profimedia

Kako je Mila nedavno istakla, iako su Ešton Kučer i ona očigledno rođeni jedno za drugo, njoj se ne dopada to što je njen lik Džeki u seriji "Vesele devedesete" završio s njegovim Kelsom.


Moj muž i ja smo ovde zajedno, što je čudno jer ne bi trebalo da budemo. Znate, moj lik je trebalo da bude sa Fezom (likom koji igra Vilmer Valderama, prim. prev) – rekla je Mila.


Međutim, bez obzira na to šta stoji u scenariju, glumici je bilo vrlo važno da se njen suprug i ona vrate na mesto na kom je sve počelo. Kučer nije bio siguran treba li da se pojave u nastavku kultne komedije, a Mila mu je rekla:


Znaš šta, dugujemo kompletne karijere ovoj seriji. Šta god da stoji u scenariju, uradićemo to!

 

 

makonda-tracker