dobro su to krili

30 godina kasnije – otkriveni! Pokojni glumac za kojim su Srpkinje ludele bio u TAJNOJ VEZI s najvećom svetskom zvezdom

0

Dok su milioni devojaka širom sveta maštali o njemu, zgodni glumac skrivao je ljubav sa ženom koja je danas živa legenda pop muzike

Luk Peri u filmu Lifebreath
Luk Peri u filmu Lifebreathfoto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Tokom devedesetih je nekoliko američkih serija napravilo pravu senzaciju, a među njima je svakako hit "Beverli hils", koji je lansirao nekoliko velikih zvezda.


Jedan od njih bio je i glumac Luk Peri, koji je godinama važio za jednog od najpoželjnijih muškaraca u Holivudu, a malo je lepotica koje su odolele njegovom šarmu.


Kako je njegova koleginica Tori Speling sada otkrila, decenijama posle veliko uspeha njihove zajedničke serije, jedna od onih koje nisu ostale imune na Luka Perija bila je i – Madona!

Nikad neću zaboraviti kada me je uvukao u svoju garderobu i rekao mi – otkrila je Tori. – Osećala sam da ima poverenja u mene – "o, moj Bože, on mi priča o Madoni!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @actorzrevolutionz7


Ona se prisetila da joj je glumac pustio glasovnu poštu koju je kraljica popa poslala Luku.


Pustio mi je njenu poruku. Bila sam u fazonu "Ti si najkul osoba na svetu. Jer, pod jedan, ti si Luk Peri, a pod dva – jer te Madona želi" – rekla je glumica u podkastu 90210MG.


Sve se dogodilo početkom devedesetih, kada je Luk preko noći postao jedan od miljenika ženskog dela publike. Kako je Vanity Fair pisao još 1992, kada se spekulisalo o tome da su Luk i Madona bliski, oni su se upoznali na jednoj dobrotvornoj večeri u Los Anđelesu krajem 1991.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @miss.90210


Madona je lično pozvala glumica da joj baš on uruči nagradu nakon što je Elizabet Tejlor, koja je prvobitno trebalo da joj dodeli priznanje za doprinos borbi protiv AIDS-a, dobila grip. Tom prilikom oni su se poljubili na sceni, što je podstaklo glasine da nije u pitanju samo šala radi marketinga, već da među njima postoji nešto.


Nije poznato koliko su oni bili u vezi, ali Luk se 1993. oženio Rejčel Šarpe, s kojom je ostao do 2003. i dobio sina Džeka i ćerku Sofiju. Luk je 2019. preminuo nakon moždanog udara, u 54. godini.


Madona je potom imala nekoliko veliki ljubavi, a među njima su glumac Karlos Leon, s kojim je dobila ćerku Lurdes, i režiser Gaj Riči, s kojim je dobila sina Roka. Pevačica je potom usvojila četvoro dece: Dejvida, Mersi, Stelu i Ester.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Madonin poljubac na sceni

 

makonda-tracker