sve su pobedili

Usvojili su četvoro dece, borili se 20 godina, a onda se DESILO ČUDO! Ljubav slavnog para preživela je čak i rastanak

0

Čuveni hrvatski par tokom decenija ljubavi prošao je kroz neverovatne borbe za ljubav, potomstvo...

Zvonimir Boban i Leonarda Lončar sa decom
Zvonimir Boban i Leonarda Lončar sa decomfoto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Jedan od najpopularnijih hrvatskih parova svakako su fudbalska legenda Zvonimir Boban i Leonarda Lončar. Njih dvoje decenijama su važili za simbol porodične stabilnosti, čija kruna je velika porodica, ali sve to došlo je uz mnogo nedaća i ponovnih borbi u braku nekadašnje manekenke i fudbalera.

 

Zvonimir i Leonarda upoznali su se 1989. godine, a venčali su se 1993. Leonarda je nakon udaje odustala od manekenske karijere, a potom su se odselili u Italiju, gde je njen suprug igrao za Milan.

 

Mada su maštali o velikoj porodici, to nije išlo tako glatko. Već na samom početku, Leonarda je doživela spontani pobačaj, nakon čega nije uspevala da zatrudni.

Kako su pisali hrvatski mediji, Leonarda je 20 godina stalno išla na vantelesnu oplodnju. U međuvremenu, par nije odustajao od ideje o deci, pa su ih tokom godina usvojili četvoro: dva sina i dve ćerke, među kojima su i blizanci.

 

Posle 20 godina, desilo se čudo

 

Leonarda je otkrila da je sa 40 godina ušla u menopauzu, ali tada se desilo čudo — zatrudnela je nakon što je u ciklusu vantelesne oplodnje iskorišćena njena poslednja epruveta.

Meni je to bilo kao nekome kada se ujutro probudi, istušira i opere zube, tako sam ja svakog meseca kretala ispočetka u ciklus oplodnje. 20 godina sam išla, a čak su me i osobe bliske meni odgovarale da prestanem mučiti telo, da se ne trošim hormonalno, ali meni je to bilo najnormalnije. Na kraju sam ušla u menopauzu kad me nazvala moja biološkinja i rekla da je ostala još jedna epruveta i da nećemo valjda da je bacimo u smeće nakon 20 godina. S 40 sam dobila Ružu — ispričala je za In Magazin.

 

 

Ipak, i tu su usledile komplikacije, jer je imala tešku trudnoću, u kojoj je morala strogo da miruje, a ćerkica se rodila kao nedonošće. 

 

Kraj i pomirenje

 

Leonarda i Zvonimir u maju 2021. godine šokirali su javnost kada su objavili da se rastaju nakon 30 godina ljubavi. Ipak, nedavno su potvrdili da su se pomirili i da su ponovo srećna porodica.

 

 Istina je, Zvone i ja opet smo zajedno, jako smo sretni — potvrdila je Leonarda za Story.

 

Zovnimir Boban je nakon rastanka od Leonarde uplovio u novu romansu, ali to nije potrajalo
Zovnimir Boban je nakon rastanka od Leonarde uplovio u novu romansu, ali to nije potrajalofoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Međutim, i dok nisu bili zajedno, oni su bili u divnim odnosima, kako je Leonarda govorila za In magazin.Tada je otkrila i da ona njega naziva svojim mužem, kao i on nju ženom.

 

Čini se da je u takvim uslovima pomirenje bilo neizbežno! Inače, nakon rastanka, Boban je uplovio u ljubavnu vezu s 19 godina mlađom stomatološkinjom, ali ta romansa se ipak nije održala.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

LEGALIZACIJA USVAJANJA DECE U ISTOPOLNIM BRAKOVIMA: U Srbiji postoje mnoge predrasude - Evo da li je ostvarivo (KURIR TELEVIZIJA)

 

makonda-tracker