njena priča

Prvo dete — 46 godina, drugo dete — sa 53! Slavna glumica dugo je žudela da postane majka, a onda je ostvarila snove

1

Čuvena Šarlot iz serije "Seks i grad" usvojila je dvoje dece posle 40. i 50. godine.

Kristin Dejvis postala je mama sa 46 godina
Kristin Dejvis postala je mama sa 46 godinafoto: Noam Galai / Getty images / Profimedia

Slavna glumica Kristin Dejvis (58) najveću slavu stekla je ulogom slatke Šarlot Jork Goldenblat u seriji "Seks i grad", filmovima koji su usledili s istim nazivom, kao i spin-of serijom "I tek tako". Kristin Dejvis glumila je romantičnu, mirnu i prefinjenu Njujorčanku koja žudi za ljubavlju, a u stvarnosti joj je i dosta slična, i potpuno drugačija.

 

Ipak, za razliku od Šarlot, Kristin nema muža i živi savršeno srećno sa dvoje dece koje sama odgaja.

 

U dvadesetim godinama sam mislila da se nikad neću udati. Izgleda da sam bila u pravu — rekla je Dejvis 2008. godine za PIPL. — Odrastala sam tako da su svi oko mene pričali o braku, ali ja sam želela da se odselim u Njujork i radim u pozorištu. U tridesestim godinama sam bila zauzeta poslom, pa nisam ni imala vremena za to.

2011. godine, kada je imala 46 godina, usvojila je svoju prvu ćerku, Đemu Rouz, pa su se njeni prioriteti promenili.

 

— Đema sada zauzima tako veliki deo mog života, na najlepši način — ispričala je glumica 2013. godine. — Na primer, posao mi je ranije bio toliko važan, a danas kažem sebi: "Okej, moram da idem na posao". Pre sam govorila: "Želim na posao, želim da radim!"

 

Kristen Dejvis usvojila je ćerku, pa sina 5 godina kasnije
Kristen Dejvis usvojila je ćerku, pa sina 5 godina kasnijefoto: Zuma/SplashNews.com/Splash/Profimedia

Glumica je drugo dete, sina Vilsona, usvojila 2018. godine. Od tada je njena glavna uloga — uloga majke — i u tome uživa, ali ne želi da ih eksponira.

 

Usvajanje prvog i drugog deteta

 

Ovo sam dugo htela da uradim — rekla je u to doba Kristin. — Ispunjenje ove želje je toliko bolje nego što sam i zamišljala. Osećam se blagosloveno.

 

Slučajno je odabrala da detetu da srednje ime Rouz, što je ime koje je Šarlot u seriji dala ćerki.

 

Zaboravila sam da u seriji imam ćerku Rouz. Pošto sam sve radila u tajnosti, nikome nisam pričala o usvajanju, pa nisam to ni shvatila. Posle su svi pričali da sam dete nazvala po bebi iz serije, ali ja to nisam ni shvatila tada.

2018. godine, usvojila je drugo dete, koje je nazvala Vilson Dejvis. O njemu je delila još manje podataka, ali uvek je raspoložena da komentariše koliko voli svoju decu i koliko joj je važno da se ona osećaju prihvaćeno.

 

Moja deca su Afroamerikanci, pa osećam da je moja dužnost i posao da istražim i izgradim mostove za njih i njihovo društvo. Radim svakog dana na tome — rekla je, između ostalog, Kristin Dejvis gostujući kod Džejde Pinket Smit.

 

Zvezda serije 'Seks i grad' želela je da postane mama, a za vreme svojih tridesetih godina bila je zauzeta snimanjem
Zvezda serije "Seks i grad" želela je da postane mama, a za vreme svojih tridesetih godina bila je zauzeta snimanjemfoto: EPA/DANIEL DEME

Ona je pričala o tome kako je usvojila svog sina, pa se prisetila da joj je Đema tražila "crnog malog brata". Tada je Kristin otišla u agenciju za usvajanje da ponovo započne isti proces.

 

Rekla sam im da su naša srca i dom otvoreni i da smo tu ako smo potrebni nekoj bebi. I tako je jednog dana on bio tu! Moja ćerka je najbolja velika sestra.

 

 

Inače, kada je krenula da snima seriju "I tek tako", nije shvatala koliko će joj biti teško zbog dece, pa je morala svakog vikenda da se vraća kod njih, jer je snimanje trajalo sedam meseci.

 

Bonus video

LEGALIZACIJA USVAJANJA DECE U ISTOPOLNIM BRAKOVIMA: U Srbiji postoje mnoge predrasude: evo da li je ostvarivo !

 

makonda-tracker