upoznajte je

Zabavljala se sa poznatim bokserom, pa se udala za SRPSKOG GOLMANA: Ko je lepa Ana, supruga Predraga Rajkovića?

1

Pronašla je sreću s njim i rodila mu dvoje dece 

Ko je Ana Rajković?
Ko je Ana Rajković?foto: Instagram / anarajkovic

Tokom Svetskog prvenstva u Kataru mnoge žene fudbalera dospele su u žižu javnosti, a među njima je bila i Ana, supruga proslavljenog golmana Predraga Rajkovića

 

Tada se našla u centru afere, nakon što su domaći, ali i strani mediji pisali da je imala avanturu sa poznatim fudbalerom, ali su te glasine oboje brzo demantovali. 

 

Ona je tada navela da joj je aferu smestila žena s kojom je bila veoma bliska i da je moli da ne iznosi više laži u javnost. 

 

Nakon svih ovih nagađanja mnogi su se zapitali, ko je zapravo Ana, lepa supruga poznatog srpskog golmana.

 

 

Rajković je svoje golmansko umeće pokazao mnogo puta do sada, a osim što mu karijera cveta, reklo bi se da ima i ispunjen ljubavni život. On uživa u idiličnom braku sa bivšom manekenom Anom Rajković, koja mu predstavlja najveću podršku.

 

Ime Ana Rajković bilo je poznato javnosti i pre nego što se udala za fudbalera, doduše pod devojačkim prezimenom Cakić.

 

Pre nego što je u Peđi pronašla ljubav svog života, manekenka je bila u ljubavi sa Veljkom Ražnatovićem, što nije prošlo nezapaženo u medijima. Njihova veza desila se pre nego što je Veljko upoznao Bogdanu i sa njom uplovio u vezu.

 

Međutim, Veljko nije jedina poznata ličnost koja je osvojila srce fatalne Ane. Ana je pre Veljka bila u dugogodišnjoj romansi sa Srđanom Mijailovićem, fudbalerom Crvene Zvezde.

 

Ona je  za medije u nekoliko navrata govorila o početku ljubavi sa Predragom:

 

- Naša veza je zaista počela slučajno. Dopisivali smo se, a upoznali tek dve godine nakon prvih razmenjenih poruka. Pila sam kafu sa drugaricom i ona je izrazila želju da idemo na utakmicu, pa sam pozvala druga koji nam je doneo karte. Posle te utakmice rekla mi je da joj je Peđa simpatičan i zamolila me da ga pozovem da izađe sa nama - rekla je ona pa je dodala:

 

 

- Sve je išlo po planu osim toga što sam se na kraju ja udala za njega. Iskreno, lagala bih ako bih rekla da sam odmah znala da je to to i da je on taj! Baš naprotiv, on je meni svakim danom dokazivao kakav je zapravo i naša ljubav je krenula od nule i rasla svakoga dana i to ne prestaje do danas -  rekla je svojevremeno Ana.

 

Nakon veze i zabavljanja Ana i Predrag su se odlučili i na proširenje porodice, pa par sada ima dva sina - Relju i Tadiju, a bivša manekenka neretko sa pratiocima deli porodične i privatne trenutke.

 

 

makonda-tracker