PREDIVNO

NAJLEPŠI prizor koji ćete danas videti: Hana Huljić i Petar Grašo pokazali ćerkicu Albu na retkoj porodičnoj fotografiji

0

Hana Huljić Grašo podelila je fotografiju na kojoj možemo videti i malenu Albu, njenu i Petrovu ćerku.

Hana Huljić i Petar Grašo uživaju u odrastanju ćerke Albe
Hana Huljić i Petar Grašo uživaju u odrastanju ćerke Albefoto: Nemanja Nikolić

Hana Huljić Grašo veoma retko govori o svojoj privatnosti i braku sa pevačem Petrom Grašom, kao i njihovoj ćerkici Albi.

 

Skladna porodica privlači veliku pažnju medija i fanova, ali oni su rešeni da intimu sačuvaju za sebe, a malenu Albu gotovo nikad nismo mogli da vidimo s mamom i tatom u javnosti.

 

Hana je nedavno u emisiji "Kod nas doma" ispričala kako ne planira da objavljuje privatne stvari na Instagramu, ali jedna fotografija bila je toliko slatka da je morala da prekrši ovaj svoj stav!

 

Naime, Hana je podelila divnu fotografiju svoje tročlane porodice, na kojoj su Petar i ona, a između njih malena Alba, obučena toplo, u šareni skafander.

 

Porodica je uživala u zimskim čarolijama, a čini se da je ovo jedina fotografija koju su Albini roditelji objavili na društvenim mrežama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Nedavno je Hana govorila o tome kako se snašla u ulozi majke poslednjih godinu i po dana i kako funkcioniše s Petrom.

 

Kao i svaka majka, bačena si u vatru i ne znaš šta, kako, ali na kraju ipak shvatiš sve šta i kako. Isto mi je kao i svim drugim mamama — rekla je Hana i potom otkrila koliko joj suprug Petar Grašo pomaže oko ćerkice.

 

Ma, prekrasan je u svemu, stvarno. Imam blagoslov da imam uza sebe nekoga uz koga je sve to lakše. Snalazi se zapravo bolje nego ja. Dosta je opušteniji — ispričala je Hana za In magazin.

 

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

 

Bonus video

GLOSSY LIČNO Jana Ilić Milić: Snalazim se odlično u ulozi majke

 

makonda-tracker