pokušavala je više puta

"Dokle god dišem, NEĆU ODUSTATI!" Pevačica ne krije koliko boli BORBA ZA POTOMSTVO, ali ne planira da digne ruke

0

Kako je istakla srpska pevačica, posebno je teško što živimo u tako brzom vremenu da posle neuspelog pokušaja VTO nema vremena da ožali, a ona nastavlja da se bori

Sanja Maletić otvoreno je govorila o svojoj borbi za majčinstvo
Sanja Maletić otvoreno je govorila o svojoj borbi za majčinstvofoto: Antonio Ahel/ATAImages

Vantelesna oplodnja više nije tabu tema, pa sve više poznatih ličnosti otvoreno govori o svojoj borbi za potomstvo i svojim primerom pokazuje parovima da nada postoji.


Jedna od onih koji su otvoreni o ovom osetljivom pitanju jeste i pevačica Sanja Maletić, koja je godinama pokušavala da dobije dete.


Kako je ona istakla, ona je spremna da govori o svemu ukoliko dobije pristojno pitanje, a otkrila je i zbog čega je otkazala planove da ode na VTO u Prag, koji je poznat po vrlo uspešnim procedurama.

 

Ova tema jeste osetljiva, ali dok god je pitanje na tu temu pristojno, sama tema nije neprijatna. Imala sam u planu da idem u Prag, ali do realizacije nije došlo zbog sveobuhvatne kliničke slike koja mi u tom momentu nije bila dobra. Do poslednjeg daha neću odustati. Čuda su moguća. Dokle god dišem, dokle god postoji bilo kakva šansa od Boga i prirode, ja sam tu i odustati neću – ispričala je ona u jednom intervjuu.

 

Sanja Maletić više puta je išla na vantelesnu oplodnju
Sanja Maletić više puta je išla na vantelesnu oplodnjufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Sanja Maletić priznala je da iza ebe ima više bezuspešnih pokušaja da postane majka uz pomoć vantelesne oplodnje.


Suprug i ja smo pokušavali više puta, nije uspelo. U današnje vreme brzo se živi, čovek nema vremena da se isplače i odboluje kada dođe kući iz bolnice nego odmah mora da ide dalje i završava druge stvari, druge obaveze – rekla je za Novu i otkrila šta joj posebno teško pada u ovoj teškoj borbi.


Problem je što ne možeš da objašnjavaš ljudima potanko. Ali, kad dođeš ,na primer, u emisiju, da ispoštuješ, a prethodni dan si imao neuspeh u bolnici, teško je smejati se, a iza sebe imaš neuspelu borbu. Problem je što nemaš vremena da preboliš i ožališ – priznala je pevačica.

 

Sanja Maletić ističe da u današnje vreme žena nema vremena da ožali neuspelu VTO
Sanja Maletić ističe da u današnje vreme žena nema vremena da ožali neuspelu VTOfoto: Dragan Kadić

Kako Sanja ističe, ono što je drži pozitivnom je cilj kom teži, koji naziva "najlepšim mogućim ciljem koji čovek sebi može da postavi".


Moraš da budeš dobar, nasmejan, smiren, nežan i tih. Ti onda ideš, ne razmišljaš o stvarima koji su na margini i samo gaziš – istakla je pevačica.


Ona je nedavno pričala i o tome što ne može da usvoji dete zbog svojih godina.


Ja ne mogu da usvojim dete, ja sam ’73 godište i ljudi u mojim godinama ne mogu da usvoje decu zato što su prešli starosnu granicu – rekla je za Grand Online.

 

BONUS VIDEO

Centar za VTO u Kragujevcu ima prosek na kome mu zavidi Evropa! Dr Marija Šorak otkriva TAJNU USPEHA

 

makonda-tracker