davna prošlost

Neki su se voleli odavno, a neki se odlično krili: 7 ljubavi poznatih ličnosti koje ste sigurno zaboravili

0

Život je hteo da njihove veze ne potraju i da sreću pronađu s drugima, ali ove ljubavi poznate ličnosti nisu uspele da sakriju

Njihovi ljubavni životi često su bili tema u javnosti, ali ove poznate ličnosti trudile su se da se ne eksponiraju
Njihovi ljubavni životi često su bili tema u javnosti, ali ove poznate ličnosti trudile su se da se ne eksponirajufoto: Antonio Ahel/ATA Images, Glossy

Poznatim ličnostima nije uvek lako da vode svoje živote "kao sav normalan svet" jer nikad ne znaju kada ih vreba paparaco i je li u blizini neko ko bi mogao da došapne medijima detalje o njihovoj svakodnevici.

 

Ono što najviše interesuje njihove fanove uglavnom je ljubavni život, a nekim od najpopularnijih pevača, glumaca i sportista putevi su se toliko ukršali da je bilo neminovno da se zaljube u kolege.

 

Međutim, neki od njih su se odlično krili, pa njihova ljubav nije privlačila toliko pažnje, dok su se neki voleli pre nego što su se afirmisali, a u svakom slučaju su mnoge ljubavi slavnih pomalo zaboravljene. Život je hteo da njihove veze ne potraju i da sreću pronađu s drugima, a ovo su samo neki od njih.

Vuk Kostić i Bojana Stefanović


Popularni glumci Vuk Kostić i Bojana Stefanović bili su par tokom studentskih dana.


Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, jednom je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tera – podsetila se glumica kako je to izgledalo.


Miloš Teodosić i Maja Ognjenović

 

Košarkaš Miloš Teodosić
Košarkaš Miloš Teodosićfoto: Marina Lopičić

Nekadašnji kapiten srpske košarkaške reprezentacije Miloš Teodosić i kapitenka ženska odbojkaške reprezentacije Maja Ognjenović danas su u skladnim brakovima – Teo je oženjen glumicom Jelisavetom Orašanin, a Maja je udata za vaterpolistu Danila Ikodinovića.


Međutim, dugo su se navijači nadali da će njih dvoje završiti u braku jer su zajedno proveli četiri godine, a pisalo se i da su se verili 2010. godine.

 

Odbojkašica Maja Ognjenović
Odbojkašica Maja Ognjenovićfoto: Dado Đilas

Zajedno su živeli u Atini, nakon čega se košarkaš preselio u Moskvu, a rastali su se 2013. godine. Kako su mediji pisali, oni su se udaljili zbog poslovnih obaveza.

Vlado Georgiev i Marina Perazić

 

Kantautor Vlado Georgiev
Kantautor Vlado Georgievfoto: Dragana Udovičić

Javnost je za ovu vezu saznala tek 2009. godine, dok je bivša članica grupe "Denis i Denis" Marina Perazić bila u rijalitiju "Farma". Ona je tada otkrila da je 18 godina mlađi muzičar Vlado Georgiev njen bivši dečko, a on je to potvrdio, naglasivši da se sve desilo dve decenije ranije.

 

Marina Perazić
Marina Perazićfoto: Nebojša Mandić

Pevačica je tada ispričala i da je Momčilo Bajagić njoj posvetio čuvenu baladu "Kad hodaš", ali on je to demantovao.


Masimo Savić i Bebi Dol


Jedan od najinteresantnijih parova osamdesetih godina svakako su bili popularna Beograđanka i zgodni momak iz Pule.

 

Masimo Savić
Masimo Savićfoto: Antonio Ahel ATAImages

Bili smo ludi kao puška. Uvek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja, ili Bebi, ili neko treći. Živeli smo na vrlo visokoj nozi sve do rata. Živeli smo intenzivno, lijepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to – izjavio je jednom Masimo.

 

Bebi Dol
Bebi Dolfoto: Damir Dervišagić

Viktor Savić i Danina Jeftić


Otkako se Viktor Savić predstavio javnosti, mediji su ga često povezivali s poznatim lepoticama, što on obično nije komentarisao.

 

Viktor Savić
Viktor Savićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedna od onih s kojima se navodno viđao bila je glumica Danina Jeftić, u vreme kada je Viktor bio afirmisan glumac, a lepa glumica tek krčila put do slave.

 

Glumica Danina Jeftić
Glumica Danina Jeftićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Veza nije potrajala, a Danina je kasnije imala jedan brak, u kojem je dobila sina Maksima.


Tanja Savić i Darko Filipović


Popularni pevači zaljubili su se tokom učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", kada su zajedno provodili mnogo vremena, a mediji su pisali da su varnice sevnule 2005. godine.

 

Tanja Savić i Darko Filipović zajedno su otpevali pesmu 'U godini jedan dan' tokom učešća u 'Zvezdama Granda'
Tanja Savić i Darko Filipović zajedno su otpevali pesmu "U godini jedan dan" tokom učešća u "Zvezdama Granda"foto: milosssRBDfan/YouTube Printscreen

Iako su im mnogi prognozirali dugu i skladnu vezu, rastali su se posle samo nekoliko meseci.

 

Mediji su pisali da oni ni danas nisu u dobrim odnosima, ali Tanja i Darko nisu komentarisali nijedan od tračeva o njihovoj ljubavi.

Željko Joksimović i Ceca Slavković


Pre nego što je slavni kantautor Željko Joksimović upoznao i zavoleo lepu voditeljku Jovanu, zabavljao se s nekolicinom poznatih dama.

 

Željko i Jovana Joksimović su godinama u skladnom braku
Željko i Jovana Joksimović su godinama u skladnom brakufoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Jedna od njih bila je i šarmantna pevačica Ceca Slavković.

 

Ceca Slavković obeležila je jednu eru pop muzike
Ceca Slavković obeležila je jednu eru pop muzikefoto: Youtube Printscreen

Par se nikad nije oglašavao povodom ovih navoda medija, ali je poznato da su bili bliski prijatelji i da su sarađivali.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Olga Danilović uživa u ljubavi sa Janom Oblakom

 

makonda-tracker