zajedno u klasi

Pre Jelisavete, Vuk Kostić je bio u vezi sa GLUMICOM koju svi dobro znamo! Prvo su glumili PAR, onda im se desila LJUBAV

0

Bili su četiri godine u vezi, a upoznali su se na fakultetu.

Vuk Kostić jedan od najpopularnijih neženja.
Vuk Kostić jedan od najpopularnijih neženja.foto: Sonja Spasić

Glumac Vuk Kostić se na javnoj sceni pojavio još 2001. godine u filmu "Apsolutnih sto".

 

Tokom godina su se ređale uloge u ostvarenjima "Gorki plodovi", "Život je čudo", "Ubice mog oca", "Mala noćna muzika" i mnoge drugih.

 

Svojim prisustvom, Vuk Kostić već godinama važi za najpopularnijeg neženju među glumcima, a njegov ljubavni život je oduvek intrigirao domaću javnost.

 

Jedna od njegovih najpoznatijih veza bila je sa glumicom Jelisavetom Orašanin Teodosić, sa kojom se upoznao preko zajedničkih prijatelja u pozorištu i sa kojom je nakon samo nekoliko meseci otpočeo zajednički život.

Njih dvoje su bili u vezi nekoliko godina i retko kad su delili detalje svoje intime sa javnošću.

 

Osim Jelisavete, medij isu ga povezivali i sa Anom Mihajlovskom i pevačicom Ivanom Peters. 

A davno pre njih, jedan detalj koji su mnogi zaboravili jeste da je Vuk KOstić bio u vezi sa svojom koleginicom sa klase.

 

Glumica Bojana Stefanović bila je njegova ljubav više od četiri godine. 

 

Publika  Bojanu najviše pamti po ulogama u seriji "Ono kao ljubav" i filmu "Pogrešan čovek", a takođe je aktivna i u Narodnom pozorištu i Pozorištu na Terazijama. 

Bojana i Vuk su se upoznali na fakultetu, a zajedno sa njima u klasi kod profesorke Biljane Mašić, bili su i glumci Nenad Stojmenović, Sonja Kolačarić, Goran Jevtić i Ana Maljević.

Pre nego što im se ljubav desila, igrali su ljubavni par u pozorištu.

 

Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, jednom je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tera. – ispričala je glumica jednom prilikom.

 

– U istoj toj predstavi je posle, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me "vata" da nisam znala kako da reagujem – dodala je Bojana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

Opšte je poznato da glumac obožava lov i ribolov, a jednom prilikom se Bojana prisetila jedne anegdote. 

 

– Jedne godine sam mu kupila muzički uređaj, jer stvarno voli muziku. Međutim, jedan prijatelj mu je poklonio nož za dranje divljači. Njegovoj sreći nije bilo kraja, svima je iaš unaokolo i hvalio se nožem, dok muziku nije pominjao. Zato sam odlučila da mu kupim kupim kutiju od sto metaka za lov. Isto tako, prestala sam od njega da očekujem da mi da neki normalan poklon. On ne zna čak ni kada mi je rođendan – svojevremeno je ispričala Bojana.


Nakon četiri godine, Vuk i Bojana su stavili tačku na svoju vezu, ali su ostali u dobrim odnosima.

 

Bojana je danas udata za pozorišnog reditelja Istoka Tornjanskog sa kojim ima dvoje dece - sina Matiju i ćerku Višnju.

 

BONUS VIDEO

 

KAD GLUMCE PADNU U SEVDAH! Nataša Ninković, Mićalovićeva i Vuk Kostić opustili se uz vino, a Sloboda je čak uradila ovo! (VIDEO)

 

 

makonda-tracker