rođen na božić

Mnogi su tek sad shvatili da su zajedno: Olga Danilović čestitala rođendan fudbaleru, a on joj odgovorio na srpskom

0

Naša teniserka već neko vreme je u skladnoj vezi s jednim od najpoznatijih golmana Evrope, a mnogi ne znaju da on ima srpsko poreklo

Olga Danilović nedavno je predstavljala Srbiju na Junajted kupu
Olga Danilović nedavno je predstavljala Srbiju na Junajted kupufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna teniserka Olga Danilović nikada ne priča o svom privatnom životu niti ga preterano eksponira, pa je mnogima promaklo da je ponovo srećno zaljubljena u poznatog sportistu.


Nakon veze s kapitenom srpske košarkaške reprezentacije, ona je ljubav pronašla sa slovenačkim golmanom Janom Oblakom, koji već godinama nastupa za Atletiko Madrid.


Mnogi, međutim, ne znaju da su oni već dugo u skladnoj vezi, pa su i njeni pratioci na Instagramu bili iznenađeni kada je naša Olga juče čestitala svom dečku 31. rođendan.

Ti to zaslužuješ – napisala je Olga na engleskom jeziku. – Srećan rođendan ljubavi moja.

 


On je na to odgovorio na srpskom:


Hvala, ljubavi moja.


Teniserka je podelila nekoliko Janovih i njenih fotografija, na kojima se ljube i gledaju zaljubljeno, a na Instagramu se može pročitati komentar "Jesam ja jedini zatečen činjenicom da su Olga i Jan zajedno?", a mnogi su primetili da naša sportistkinja "ume da izabere".

 


Oblak, inače, ima i srpsko poreklo, preko majke Stojanke, dok mu je otac Slovenac Matjaž Oblak. On ima stariju sestru Teju, koja je proefsionalna košarkašica i članica slovenačke reprezentacije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teja Oblak (@tejaoblak3)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Olga Danilović uživa u ljubavi sa Janom Oblakom

 

makonda-tracker