ne eksponira privatni život

Od prvog se razišla posle godinu dana, drugi je čovek njenog života: Ovo su najveće ljubavi voditeljke Sanje Kužet

0

Jedna od omiljenih domaćih voditeljki je godinama u skladnom braku koji sada dobija još jednu krunu – još jedno dete

Sanja Kužet je ponovo u drugom stanju
Sanja Kužet je ponovo u drugom stanjufoto: Zorana Jevtić

Grand produkcija saopštila je zvanično da se voditeljka Sanja Kužet povlači s malih ekrana u novoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda", a razlog je njena treća trudnoća.


Šarmantna voditeljka trenutno čeka svoje treće dete, a mediji pišu da je ona u četvrtom mesecu trudnoće i da će se njenoj porodici pridružiti još jedan dečak.


Ovo će biti njeno treće dete, a drugo zajedničko sa suprugom Nemanjom Živojinovićem, s kojim godinama uživa u skladnom braku.

Prvi suprug Sanje Kužet bio je Zoran Piper, s kojim je voditeljka dobila sina Andriju, a mediji su pisali da je on bio član obezbeđenja medijskog magnata Željka Mitrovića.

 

 

Par je rekao "da" na luksuznoj ceremoniji u jednom poznatom beogradskom hotelu, pisao je svojevremeno Objektiv, a nisu štedeli na organizaciji velike i raskošne svadbe, na kojoj je kuma bila regionalna muzička diva Lepa Brena.


U pitanju je, pričali su izvori bliski Sanji, bila velika ljubav, koju je par krunisao brakom posle kratke veze.


To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Posle nekoliko meseci zabavljanja, njih dvoje su rešili da se venčaju – rekao je neimenovani izvor.

 

Sanja Kužet spada u omiljena TV lica
Sanja Kužet spada u omiljena TV licafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Brak je potrajao samo godinu dana, ali su bisvši supružnici ostali u prijateljskim odnosima.


– Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici – rekla je voditeljka.

Drugi suprug Sanje Kužet je Nemanja Živojinović, s kojim ona čeka treće dete, a već ima sina Andriju.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Kako je jednom prilikom otkrila, njihov odnos počeo je mnogo ranije nego što smo mislili jer su bili u kraćoj vezi u ranoj mladosti.


Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari – ispričala je Sanja Kužet u jednom intervjuu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Saša Popović otkrio Grandovu tajnu uspeha

 

makonda-tracker