"video sam je kako visi s plafona"

Misteriozna i strašna SMRT MALE NEVESTE: Roditelji krive verenika, on njih, a detalji su uznemirujući i bolni

0

Da li je u pitanju ubistvo ili samoubistvo, često je pitanje kada se pomene smrt mlade glumice. Prema zvaničnoj verziji, ona je digla ruku na sebe, a pojedinosti su potresne

Pratjuša Banerdži igrala je Malu nevestu u čuvenoj seriji
Pratjuša Banerdži igrala je Malu nevestu u čuvenoj serijifoto: Youtube Printscreen, Colors TV

Ime glumice Pratjuše Banerdži možda vam ne znači mnogo, ali ako kažemo da je u pitanju Mala nevesta, nema sumnje da ćete znati o kome je reč.


Indijska glumica koja je najpoznatija našoj publici po ulozi u sapunici "Mala nevesta", koja se u Srbiji emitovala od 2011. do 2016. godine, tokom kratke karijere pojavila se u nizu uspešnih projekata i stekla svetsku prepoznatljivost.

 

Ko je bila Mala nevesta?


Rođena je 10. avgusta 1991. godine u Tatanagaru, a prvi put je pred kamere stala u sporednoj ulozi seriji "Rakt Sambandh", da bi zatim igrala Vani u seriji "Yeh Rishta Kya Kehlata Hai".

Uskoro je dobila ulogu Anandi u "Maloj nevesti", a jednom prilikom je ispričala da je odabrana u velikoj konkurenciji i zahvaljući svom talentu.

Nakon velikog uspeha serije, koja je bila gledana širom sveta, učestvovala je u jednom plesnom šou, koji je napustila istakavši da se nije osećala prijatno na probama.


Potom se okušala u rijalitiju "Big Boss", u kom je pokazala veliki takmičarski duh, a zatim je sa svojim partnerom Rahulom Radžom Singom učestvovala u rijalitiju "Power Couple".

Iako je postala veoma uspešna, i dalje bila vrlo mlada, pa su svi ostali šokirani kada je objavljeno da je 2016. Pratjuša Banerdži pronađena mrtva. Imala je svega 24 godine, kada je u njenom stanu u Mumbaju pronađeno glumičino telo obešeno o plafonski ventilator. Zvaničnim uzrokom smrti proglašeno je gušenje.

 

Smrt Male neveste – ubistvo ili samoubistvo?


Mediji su odmah preneli da je u pitanju samoubistvo, dok su Pratjušini roditelji optužili njenog dečka Rahula za ubistvo. On je bio taj koji ju je pronašao i pozvao pomoć, a o trenutku kada ju je ugledao bez znakova života pričao je javno.

Stanovali smo u dvosobnom stanu. Imali smo dva ključa, jedan je bio kod Pratjuše, a drugi kod mene – prisetio se on. – Kada sam ušao u spavaću sobu, ugledao sam Pratjušu kako visi sa plafona. Veoma sam se uplašio. Odmah sam pozvao komšije i uz njihovu pomoć sam je odvezao u bolnicu "Kokilaben". Mislili smo da je živa, ali nije bila. Toliko sam bio uplašen da nisam pozvao policiju. Zvali su ih iz bolnice. Posle objave lekara, pozvao sam Pratjušinu porodicu i nekoliko naših bliskih prijatelja.

 

Pratjuša Banerdži igrala je Malu nevestu u čuvenoj seriji
Pratjuša Banerdži igrala je Malu nevestu u čuvenoj serijifoto: Youtube Printscreen, Colors TV

Obdukcija je otkrila tragove davljenja, što bi moglo da ukaže da zvanična verzija o samoubistvu ipak nije istinita, a sumnja je još veća jer je poznato da je Rahul tog dana zaista bio nasilan.


Navodno su se oni ranije u toku dana posvađali, a Rahul je udario glumicu, koja je pala posle šamara. Sve se dogodilo na ulici, a svedoci kažu da Rahul nije ni pomogao Pratjuši da ustane s asfalta.


Pored porodice, i prijatelji poznate glumice sumnjaju da je ona digla ruku na sebe.


Ne mislim da se ubila. Mislim da je to bilo planirano ubistvo – rekao je glumac Ajaz Kan za ageniciju ANI.

U trenutku njene smrti, Pratjuša se udaljila od svojih prijatelja i bila posvećena samo Rahulu, a spekulisalo se da čeka bebu. Navodno je nekoliko dana pre smrti uplakana pozvala jednu drugaricu i tražila joj da joj pomogne.


U svakom slučaju, njeni roditelji su podneli tužbu protiv Rahula, a zatim je i on podneo prijavu protiv njih i tražio da se odbaci slučaj protiv njega. Tvrdio je i da je porodica zloupotrebljavala Pratjušin uspeh, da je podigla velike kredite na njeno ime i da ona nije mogla da trpi pritisak i plaća njihove dugove, pa je rešila sebi da oduzme život.


Patjuša je sahranjena u venčanici koju je naručila za svoje venčanje, a njena smrt i danas je obavijena velom misterije.

 

BONUS VIDEO

Nova hit serija "Jača od sudbine"

 

makonda-tracker