rano su se pronašli

Zbog nje i dece se mnogo ODRICAO i nije žalio: Iznenada preminuli glumac 32 godine je proveo sa ženom svog života

0

Iako je imao interesantnu karijeru i bio obožavan širom sveta, pokojni Andre verovao je da je mogao da postigne mnogo više, ali nije želeo da zapostavi suprugu i decu 

Andre Brauer umro je u 62. godini
Andre Brauer umro je u 62. godinifoto: NBC / Planet / Profimedia

Američki glumac Andre Brauer preminuo je u 62. godini, javljaju tamošnji mediji.


Zvezda serije "Odeljenje za ubistva" (Homicide: Life on the Street), jedne od najpopularnijih kriminalističkih serija iz devedeseth, i TV hita "Bruklin 99" umrla je nakon kraće bolesti, potvrdio je njegov PR za People.


Dobitnik Emi nagrade, za koju je bio nominovan 11 puta, ostavio je dubok trag u istoriji američke televizije, a važio je za zvezdu koja se ne eksponira previše u medijima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Terry Crews (@terrycrews)

 

Ko je žena Andrea Brauera?


Privatno je vodio miran porodični život, a od 1991. bio je u braku s glumicom Ejmi Brebson, koja je igrala u sapunici "Sva moja deca" i u brojnim krimi serijama, a sa Andreom je sarađivala u "Odeljenju za ubistva", na čijem su se setu i upoznali.


Par se venčao nakon kratke veze, a u retkim intervjuima u kojima je pričao o svom braku glumac nije krio koliko je srećan što je mlad pronašao ljubav svog života.

 

Andre Brauer i Ejmi Brebson bili su u braku od 1991. godine
Andre Brauer i Ejmi Brebson bili su u braku od 1991. godinefoto: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

Mi smo slični, odrasli smo u sličnim komšilucima i delimo iste vrednosti – rekao je za Variety jednom prilikom. – Ona me zna kao sopstveni dlan i na tome sam zahvalan.


Andre i Ejmi su tokom braka dobili troje dece, sinove Majkla, Isaiju i Džona, a glumac je pričao da je, i kada su oni odrasli, uvek davao sve od sebe da svaki slobodan trenutak provede s porodicom.


Ejmi i dečaci su mi bili previše važni da ne bih provodio vreme s njima – rekao je. – Fokus na slavu – to nije stvarna stvar. Odlučio sam, na svoj način, da od toga dignem ruke.


Karijera Andrea Brauera bila je impresivna i osvojio je brojna priznanja, ali je on verovao da je mogla biti veća. Ipak, po koju cenu, pitao se on.

 

Andre Brauer i Ejmi Brebson bili su u braku od 1991. godine
Andre Brauer i Ejmi Brebson bili su u braku od 1991. godinefoto: Globe Photos / Zuma Press / Profimedia

Bila je to interesantna karijera, ali mislim da je mogla biti i veća – rekao je glumac jednom prilikom. – Mislim da je to moglo da obuhvati više disciplina: režiju, produkciju, različite stvari. Ali to bi bilo na štetu mog života.


Kako je istakao, mnogih poslova se odrekao da bi mogao da bude blizu najmilijih i provodi vreme s njima.


– Nisam išao u Australiju. Nisam išao u Prag. Nisam snimao u Sao Paolu ili gde već... Imam trojicu dečaka i želim da me znaju kao nešto više od lika koji ih vodi u cirkus povremeno. Želeo sam da budem tu tokom njihovih života jer znam koliko su očevi važni – zaključio je.

 

BONUS VIDEO

Kako je Žarko Laušević uticao na Jaminu karijeru?

 

makonda-tracker