"ponašate se kao da sam čudovište"

Prva supruga je BAKA njegovoj bebi: Fudbaler se posle 12 godina braka zaljubio u pogrešnu ženu i zgrozio planetu

0

Jedan od najvećih skandala u životima fudbalera dogodio se nedavno, kada je popularni Brazilac ostavio suprugu i uskoro počeo da se hvali neočekivanom novom vezom...

Brazilski fudbaler Hulk bio je svojevremeno jedna od najvećih fudbalskih zvezda u Evropi
Brazilski fudbaler Hulk bio je svojevremeno jedna od najvećih fudbalskih zvezda u Evropifoto: EPA/FELIPE TRUEBA

Ljubavni život fudbalera uvek je intrigantan i zanimljiv javnosti, bez obzira na to pratite li sport ili ne, jer su najuspešniji muškarci u najpopularnijem sportu na svetu uvek okruženi uzbudljivim ženama beskrajne lepote.


Ipak, oni uglavnom na terenu pružaju toliko zabave da im se oproste i zaborave mnogi skandali, a neki od njih imali su bezbroj. Žene fudbalera postajale su često popularne jednako kao i oni, kako zbog svog izgleda, tako i zbog filmskih priča o tome kako su se zavoleli.


Jedan najvećih dogodio se, zapravo, nedavno, kada je brazilski fudbaler Hulk šokirao navijače svojom novom vezom posle raskida duge ljubavi.

 

Brazilski fudbaler Hulk proteklih godina bio je zanimljiviji zbog svog privatnog života
Brazilski fudbaler Hulk proteklih godina bio je zanimljiviji zbog svog privatnog životafoto: EPA/FELIPE TRUEBA

Hulk, čije je pravo ime Givanildo Vijeira de Souza, najviše pažnje privlačio je u dresu Porta i, potom, ruskog Zenita, a zatim je karijeru nastavio u kineskom Šangaju. Poslednjih godina možda mu nije bilo preterano zanimljivo na stadionima, ali je privatno svakako imao mnogo turbulencija.

Hulkov ljubavni život


U Kinu je stigao oženjen lepom Iran Anđelo de Souzom, koju je upoznao u Japanu davne 2007. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iran Ângelo (@iran_angelo)

U međuvremenu su dobili sinove Ijana i Tijaga i ćerku Alis, da bi u julu 2019. Hulk okončao dvanaestogodišnju ljubav sa suprugom i uskoro se pročulo da ima novu devojku.


To je bila, ni manje ni više, nego Kamila Anđelo, bratanica njegove žene!


Oni su se venčali posle samo nekoliko meseci veze, navodno da bi Kamila dobila vizu da ostane s njim u Kini, a fudbaler je insistirao na tome da suprugu nije prevario sa ćerkom njenog brata.

Nisam bio sa Kamilom dok sam bio oženjen. Ali ja sam muškarac. Nisam bio srećan u braku. Imao sam bezbroj razloga za to. Izneverila me je. Živela je samačkim životom. Samo je želela da ima status "Hulkove žene". Kada sam upoznao Iran, imao sam 21 godinu, a danas imam 34 – rekao je fudbaler pravdajući se.


Tvrdio je i da je ušao u brak s Iran samo zato što je zatrudnela.

Do mog braka nije došlo iz ljubavi ili strasti, ni iz čega. Slučajno je zatrudnela i ja sam preuzeo odgovornost. Od trenutka kad smo počeli da se viđamo, ja izdržavam i nju i njenu porodicu. Cela Paraiba to zna – kaže.

 

 

Ljubav fudbalera s bratanicom njegove supruge


Kako je ispričao, sve je počelo nakon što ga je Kamila neobavezno posetila u Kini dok je nastupao za FK Šangaj SIPG. Pojavile su se emocije, sve je krenulo spontano, a oni su sve mirne savesti saopštili svojim bližnjima.


Ne mislim da sam ružan čovek i mlad sam. Kamila je i mlada i izuzetno lepa. Spojili smo se na kraju, a oboje smo tada bili sami – naglašava Hulk. – Čim smo se vratili iz Kine, priznali smo porodici i javno objavili da smo u vezi. Čista mi je savest, ja sam miran.


U aprilu 2022, Kamila i Hulk dobili su dete, njeno prvo, a njegovo četvrto, devojčicu po imenu Zaja. Time je fudbalerova bivša supruga Iran postala baba-tetka njegovom najmlađem detetu.

Fudbaler ističe da nema problem s time što ga ljudi ismevaju i nazivaju pogrdnim imenima, ali želi da se zna istina.


Ako želite i dalje da me vređate i ponašate se kao da sam neko čudovište, to je vaš izbor. Ali makar kritikujte istinu – kaže on.

 

 

BONUS VIDEO

Snežana Borjan, žena fudbalera o kojoj se priča

 

makonda-tracker