nije počelo sjajno

Zavodio ju je godinu i po dana, kad se mora – poštuju celibat: Supruga zgodnog francuskog fudbalera prava je misterija

0

Iako je bila poznata pre nego što su se upoznali, supruga Antoana Grizmana danas se skloni javnosti i obrisala je sajt koji ju je proslavio

foto: EPA-EFE/Tolga Bozoglu
foto: EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Dok fudbalska reprezentacija Francuske sanja snove o još jednoj titulu prvaka planete na Svetskom prvenstvu u Kataru, jedna od njenih glavnih uzdanica je Antoan Grizman, koji je trenutno igrač Atletiko Madrida.


Njemu veliku podršku u tome pruža porodica, pre svih supruga Erika Čoperena, s kojom je u braku od 15. juna 2017. godine.


Par je sudbonosno "da" u jednoj palati u Toledu izgovorio nakon šest godina veze, koja nije počela tako brzo i lako kako je Grizman želeo.

 

Erika Čoperena je rođena u Španiji, gde je završila studije dečije psihologije u San Sebastijanu. Pre nego što je upoznala fudbalera, postala je poznata kao beauty influenserka na Instagramu, u čemu je bila vrlo uspešna i sarađivala s mnogim brendovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EriKA Choperena (@eri_chope)


Antoana Grizmana upoznala je 2010. godine, dok je on igrao za Real Sosijedad, a nisu se sreli u nekom poznatom noćnom klubu ili događaju koji okuplja uspešne i slavne već – na ulici.


Erika je studirala u školi u čijoj sam blizini trenirao, pa smo sreli više puta i počeli da se dopisujemo – objasnio je Grizman u svojoj autobiografiji. – Oko godinu i po dana sam joj slao poruke i pokušavao da je zavedem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EriKA Choperena (@eri_chope)


Mlada studentkinja dugo je odbijala da izađe s fudbalerom, ali je na kraju ipak poklekla pred njegovim tehnikama zavođenja i ljubav se između njih rodila gotovo odmah.


Budući da ona preferira da se kloni medija i pažnje javnosti, Grizman nije mnogo pričao o njihovom braku u intervjuima, ali je jednom prilikom priznao da je poštovao odluku reprezentacije da su seksualni odnosi zabranjeni tokom Evropskog prvenstva.

 

Nikog ne smemo da pipnemo, ni unutar porodice – rekao je tada Antoan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EriKA Choperena (@eri_chope)


Par danas ima troje dece: ćerke po imenu Mia (6) i Alba (1) i sina Amara (3), a zanimljivo je to što su svi mališani sasvim slučajno rođeni 8. aprila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EriKA Choperena (@eri_chope)


Erika se, inače, toliko trudi da ostane daleko od javnosti da je 2014. godine obrisala svoj beauty sajt, a Lidivin Sanja, supruga Grizmanovog bivđeg saigrača Bakarija Sanje, svojevremeno ju je opisala kao "vrlo ljubaznu, ali vrlo diskretnu" ženu.

 

 

makonda-tracker