oduvek samo ona

S 15 godina je znao – ona je ŽENA ZA CEO ŽIVOT: Argentinski lepotan blista na terenu, a u ljubavi je imao jednako sreće

0

Fudbaleri reprezentacije Argentine bezbroj puta su nas oduševili na Svetskom prvenstvu, a devojke se posebno raduju kada je u kadru Leandro  Paredes

foto: EPA-EFE/Mohamed Messara
foto: EPA-EFE/Mohamed Messara

Argentinski fudbaler Leandro Paredes (28) bio je jedan od najzapaženijih u svojoj reprezentaciji tokom Svetskog prvenstva u Kataru, kojoj je pomogao da stigne do finala najprestižnijeg takmičenja u ovom sportu.


Defanzivni vezista i saigrač našeg Dušana Vlahovića u Juventusu oduševio je poznavaoce fudbala koliko je dame u publici, budući da spada u najatraktivnije fudbalere na Mundijalu. Ipak, Paredes, inače momak paragvajskog porekla, neće pružiti navijačicama priliku da ga osvoje jer je on godinama u skladnom braku.

 

Još u srednjoj školi, Leandro je upoznao Kamilu Galante, a iskre su se među njioma pojavile istog trenutka. Ispostavilo se da nije u pitanju samo tinejdžerska zaljubljenost – Paredes tvrdi da je sa samo 15 godina znao da je pronašao ženu koja će mu biti partnerka za ceo život.

 


Ispostavilo se da je bio u pravu: Kamila mu je bila najveća podrška od njegovih dana u argentinskoj Boki juniors, preko prvih godina u Italiji, Francuskoj, dvogodišnjem nastupanju u Rusiji i, na kraju, sada kada ponovo uživa na Apeninima.

 


Nakon skoro decenije sreće i dvoje dece, par je rekao "da" 2017. godine. Njihova ćerka Viktorija došla je na svet 2013, a sin Đovani 2016. godine, a porodica izgleda vrlo skladno i fudbaler najradije provodi vreme sa suprugom i njihovim mališanima.

 


Kamila je, inače, vrlo popularna na društvenim mrežama, a osnovala je kozmetičku liniju koja nosi njeno ime i bavi se proizvodnjom preparata za negu kože.

 

 

 

makonda-tracker