urnebesna izjava

SLOMILA MU JE SRCE, ali... Muškarac kog je Antonela ostavila zbog Mesija ne krije kako se oseća zbog toga

0

Bivši dečko Mesijeve supruge svojevremeno je dao izjavu o njihovom raskidu kojom je nasmejao Argentinu

Argentinski fudbaler Lionel Mesi sa suprugom Antonelom Rokuco
Argentinski fudbaler Lionel Mesi sa suprugom Antonelom Rokucofoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Ljubavna priča argentinskog fudbalera Lionela Mesija i njegove supruge Antonele Rokuco jedna je od najpoznatijih na svetu.


Par, koji je u braku već pet godina i ima trojicu sinova, upoznao se još u detinjstvu, kada se Leo družio s Antonelinim rođenim bratom. Oni su se viđali često, a nakon što se Mesi preselio u Španiju, gde je trenirao u Barseloninoj akademiji, shvatio je da ne može da živi bez Rokucove.


Nije krio da je u nju bio zaljubljen još kao dete, a kada je imao devet godina napisao joj je pismo u kom je stajalo "Jednog dana ćemo biti dečko i devojka".

Nakon što je Antonelin najbolji prijatelj stradao 2005. godine, ona je pala u depresiju, a Mesi joj je bio velika podrška. Zbog toga je dve godine kasnije Antonela ostavila tadašnjeg dečka i započela ljubav s Leom, a ostalo je istorija.

 

Ova priča svima je dobro poznata, a mnogi se pitaju ko je taj muškarac koji je ostavljen zbog buduće najveće zvezde svetskog fudbala i kako on danas gleda na ovaj ljubavni krah, kada ga lice njegovog supanika pozdravlja na svakom koraku.


Mladić kog je ostavila zbog Mesija jednom prilikom je 2010. pristao da da izjavu za lokalne novine, kada je sve nasmejao svojim viđenjem ove neprijatne situacije.

– Šutnula me je, ali makar me nije ostavila zbog nekog starca. Šutnula me je zbog Mesija! – skoro da je ponosan bivši dečko Antonele Rokuco.


Kako su svojevremeno pisali mediji, ovo je bila duga i ozbiljna veza, koja je trajala godinama, dok je njena ljubav s Mesijem bila samo platonska.

 

1 / 6 Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Međutim, nakon što joj se Leo dokazao kao muškarac vredan divljenja i velika podrška u teškim trenucima, čim je jednom prilikom čula da se fudbaler vraća u Argentinu Antonela je raskinula s tadašnjim dečkom i potražila Mesija.

 

Potom je lepotica iz Rosarija upisala studije u Barseloni i preselila se kod fudbalera, kome je rekla "da" 2017. na romantičnoj ceremoniji.

 

Lionel Mesi i Antonela Rokuco na svom venčanju 2017.
Lionel Mesi i Antonela Rokuco na svom venčanju 2017.foto: PIKO / The Photo One / Profimedia

Mesijevi su danas primer prave ljubavi u svetu poznatih, a zajedno imaju troje dece: Tijaga, Matea i Čira, a od fudbalerovog prelaska u Pari Sen Žermen zajedno uživaju u Parizu.

 

 

 

 

 

makonda-tracker