prelepa dama

Njegova PODRŠKA, žena u koju se odmah zaljubio i majka četvoro dece: Ovako izgleda Branka, večna ljubav Danila Lazovića

0

Kada je Danilo Lazović upoznao ženu svog života, odmah je znao da će se njome i oženiti.

Danilo Lazović
Danilo Lazovićfoto: Youtube Printscreen

Proslavljeni glumac Danilo Lazović već 17 godina nije sa nama, a 25. novembra bi proslavio 72. rođendan.

 

Reč je o glumcu vrsnog talenta, koji je uspeo istovremeno da izgradi sjajnu karijeru, ali i da ima ispunjen porodični život sa voljenom ženom i decom.

 

Čuveni glumac rođen je u Brodarevu, diplomirao je na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu, a potom je usledila i uloga u seriji "Otpisani". On je bio i pozorišni glumac, ali istakao se glumom u filmovima "Laf u srcu", "Lazar", "Jagoda u supermarketu", "Poslednji krug u Monci", ali i serijama "Bolji život", "Srećnim ljudima", "Porodičnom blagu","Stižu dolari"...

 

Posebno se izdvojio ulogama Bogoljuba Gagića Čerčila u "Porodičnom blagu" i Šćepana Šćekića u "Srećnim ljudima", koje se i dalje rado gledaju i repriziraju, a replike ovih likova rado se citiraju i dan-danas.

Danilo je preminuo 2006. godine od posledica infartkta. Na sahrani, po želji porodice, nije održan govor, već je preko razglasa pušten Lazovićev monolog u poemi Nikolaja Velimirovića "Kosovski zavet cara Lazara".

 

Danilo Lazović bio je jedan od najtalentovanijih glumaca regiona
Danilo Lazović bio je jedan od najtalentovanijih glumaca regionafoto: screenshot youtube

Ovaj talentovani glumac bio je veličanstven kada je javna scena u pitanju, a o njegovom privatnom životu ne zna se mnogo toga. Ipak, on je bio ostvaren porodičan čovek, srećan u braku sa suprugom Brankom, s kojom je dobio četvoro dece ― Milenu, Jelenu, Vuka i Miloša.

 

Kako je jednom prilikom rekao njegov sin Vuk, celog života se borio da mu "ne obruka ime", a posebno teško mu pada što nije doživeo da odgaja unuke.

Danilo Lazović nikada nije previše eksponirao svoju porodicu, a skoro čitavog života voleo je jednu ženu ― svoju suprugu Branku.

 

Branka i Danilo su se upoznali prilikom posete Zlataru, gde je on učestvovao na radničkim igrama. Na Zlatar su tada došli i članovi jednog kulturno-umetničkog društva sa Cetinja, a kada je iz autobusa izašla lepa Branka Milošević, Danilo je u šali rekao: "Nju ću da oženim".

 

Mnogi ne znaju kako Branka izgleda, a retku njenu fotografiju sa "Dana Danila Lazovića" svojevremeno je objavila glumica Milica Milša Jokanović.

 

Očigledno je da je reč o ženi prirodne i prave lepote, a Milica je naglasila da je ona i Danilova najveća ljubav.

 

Na slici sam sa Danilovom suprugom Brankom, ženom nestvarne lepote i snage, koja je rodila četvoro predivne dece i bila Danilova najveća ljubav i podrška ― napisala je tada Milica.

 

Bonus video

POZNATI GLUMAC O POSTAVLJANJU GRANICA: U emisiji "Pusti brigu" otkrio šta je ključno kada je reč O GLUMI (VIDEO)

 

makonda-tracker