jedna stvar mu najteže pada

"Ceo život se borim da mu ime ne obrukam" Sin Danila Lazovića je slavni sportista i na POSEBAN način čuva sećanje na oca

0

Vuk Lazović ističe da mu je zbog jedne stvari posebno žao što njegov otac više nije tu.

Danilo Lazović u ulozi Šćepana Šćekića u 'Srećnim ljudima'
Danilo Lazović u ulozi Šćepana Šćekića u "Srećnim ljudima"foto: Pritntscreen/Youtube/Ivan Boskovic

Glumac Danilo Lazović jedan je od najupečatljivijih jugoslovenskih glumaca koji je ostavio neizbrisiv trag u ovdašnjoj kinematografiji.

 

Njegova prva uloga koja je bila primećena je ona iz čuvene serije „Otpisani“, ali posle su se nizale i role u u ostvarenjima “Laf u srcu”, “Poslednji krug u Monci” sa legenadrnim Gagom Nikolićem, “Tri karte za Holivud”…

 

Publika ga najviše pamti po ulogama Šćepana Šćekića u seriji "Srećni ljudi" i Čerčila u "Porodičnom blagu".

 

Nažalost, njegov život i karijera su prekinuti kada je sa 55 godina preminuo od posledica infarkta tokom snimanja serije "Stižu dolari".

Danilo Lazović je celog života voleo jednu ženu. Branku Milošević je upoznao vrlo mlad kada je boravio na planini Zlatar povodom radničkih igara u ogranizacija FAP-a.

 

Kako su kasnije pisali mediji, lepa Cetinjanka odmah je privukla pažnju mladom umetniku, a on je u polušali prijateljima rekao:


E, njom ću da se oženim!

 

I tako je i bilo, njih dvoje su se vrlo brzo zaljubili i početkom 1980-ih se venčali.

 

Bili su zajedno do kraja njegovog života, a iz njihove ljubavi rođeno je četvoro dece.

 

Ćerka Jelena je farmaceutkinja, njena sestra Milena psihološkinja i prvakinja države u plesu dok sin Miloš sa majkom drži prodavnicu mešovite robe.

 

Drugi sin Danila Lazovića, Vuk, uspešan je sportista, tačnije rukometaš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Lazovic (@lazovicvuk)

Rođen je 1988. godine u Beogradu, u Partizanu je počeo svoju karijeru, a onda se preko internacionalnih klubova, ove godine ponovo vratio u Partizan.

 

On je u braku sa koleginicom rukometašicom Barbarom Varlec s kojom ima sina Luku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Lazovic (@lazovicvuk)

Njih dvoje su se upoznali 2009. godine u Zaječaru gde su oboje igrali rukomet.

 

Nakon dva meseca otpočeli su vezu, a proslava venčanja je održana u jednom restoranu na Avali, u prisustvu više stotina zvanica.

 

Za organizaciju je bila zadužena Vukova sestra Jelena, dok je mlađa Milena, prvakinja države u plesu, pomogla mladencima da uvežbaju korake za prvi ples.

 

Kako je svojevremeno govorio, ne mora ni da govorio koliko mu otac nedostaje, a kako je u jednom intervjuu rekao, najteže mu pada što nije uspeo da vidi uspehe koje je postigao i da uživa u odgajanju unuka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Lazovic (@lazovicvuk)

Otac mi stoji istetoviran na ramenu. Jako mlad sam ostao bez njega. Ceo život se borim da njegovo ime nikada ne obrukam. Mislim da nisam i nikada ga neću obrukati. Teško mi pada, dva dana se to provlači kroz medije, pišu mi raznorazni ljudi neke ružne poruke, ima i onih koji pišu lepo. Nikada nisam hteo, niti dozvoljavao da iko loše kaže nešto o mom ocu ili da ja prezentujem njega u lošem svetlu. To je za mene jako bolna tema – istakao je svojevremeno.


 

 

 

 

makonda-tracker