ipak nije sve tužno

"Palestinska princeza" ipak ima mnogo razloga za sreću: Mislili smo da je NESTALA, a fotografije su otkrile — lepe vesti

0

I dok traje sukob Izraela i Palestine, svi čekaju "palestinsku princezu" da se oglasi, a sada je otkriveno i šta se dešava u njenom životu.

bela hadid je vatrena pobornica oslobođenja palestine, zemlje iz koje vodi poreklo po ocu
bela hadid je vatrena pobornica oslobođenja palestine, zemlje iz koje vodi poreklo po ocufoto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

U jeku sukoba između Izraela i Palestine, Điđi Hadid, jedna od najpoznatijih manekenki sveta, dala je svoj sud i podršku Palestini, zemlji iz koje vodi poreklo, nakon čega se našla na meti osude zvaničnog Izraela.

 

Navodno, porodica Hadid od tada dobija i pretnje smrću, a za sve to vreme, mnogi se pitaju gde je Bela Hadid, žena koja već godinama pruža Palestini svesrdnu podršku, protestuje na ulicama za ovu zemlju, a izgubila je društvo i mnogo poslova zbog toga.

 

Bela Hadid ne oglašava se otkako je krenuo rat, premda mnogi smatraju da je iza toga stoji njen tim menadžera, koji to čini jer je manekenka i u prošlosti navodno imala mnogo problema zbog javne i vatrene podrške Palestini.

 

Uz to, ona je vodila borbu sa depresijom i lajmskom bolešću, o čemu je javno govorila, ali čini se da postoji i jedan lep razlog zbog kog je nema u javnosti.

 

bela hadid već duže vreme se ne pojavljuje u javnosti
bela hadid već duže vreme se ne pojavljuje u javnostifoto: Grant Lamos IV / Getty images / Profimedia

Naime, Bela Hadid ima novog momka! Nakon četiri meseca od raskida sa Markom Kalmanom, čini se da je Bela poludela za novim momkom, a u video-snimku koji je objavio TMZ, vidi se da se ljubi s novim momkom, po imenu Adan Banuelos, koji je poznati kauboj i učitelj jahanja.

 

Veruje se da ih je povezala ljubav prema konjima, a Bela jahanje voli od detinjstva i čak se nadala da će se takmičiti na Olimpijskim igrama, pre nego što je počela njena borba s lajmskom bolešću.

Bela je morala da odustane od svog sna o profesionalnoj karijeri u jahanju i odlaska na Olimpijske igre zbog ozbiljnih simptoma i nemogućnosti da jaše — napisala je jednom prilikom njena mama Jolanda Hadid. 

 

— Ovo joj je slomilo srce više nego išta u životu i ekstremno je osetljiva po tom pitanju. Ona je uporna i fokusirala se na nov pravac i napravila ime u industriji modelinga, uprkos tome što se borila svakog dana s lajmskom bolešću.

 

Bonus video

Protest Palestinaca na trgu

 

makonda-tracker