zabrinuta za bezbednost

Bila je prinuđena da preduzme nešto: Nakon pretnji smrću zbog podrške Palestini Điđi Hadid je rešila da se zaštiti

0

Lepa manekenka Điđi Hadid je dobila pretnje smrću nakon što je javno izrazila podršku Palestini. 

Điđi Hadid je nakon podrške Palestini dobila pretnje smrću
Điđi Hadid je nakon podrške Palestini dobila pretnje smrću foto: MPP / Starface / Profimedia

Điđi Hadid i njena porodica navodno primaju pretnje smrću nakon što su pružili podršku Palestini. 

 

Polupalestinska manekenka, javno je podržala Palestinu ovih dana tokom izraelsko-palestinskog sukoba.

 

Điđi, čiji je otac Mohamed Hadid Palestinac, je bila javno bila kritikovana od strane izraelskih vlasti zbog reči podrške koje je uputili protivnicima Izraela. 

 

Sada, po pisanju stranih medija, Điđi i njena porodica dobijaju pretnje smrću i primorani da preduzmu neke akcije kako bi se zaštitili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Điđi i njena porodica, uključujući sestru supermodela Belu (27), brata Anvara (24) i roditelje Jolandu i Mohameda - morali su da promene svoje brojeve telefona zbog pretnji, navodi TMZ.

 

Izvori su izjavili da je porodica primila užasne pretnje putem e-pošte, društvenih mreža i njihovih telefona, nakon što su njihovi brojevi navodno nekako procurili na internetu, pa je do njih došao veliki broj ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Takođe se tvrdi da njen otac, investitor za nekretnine Mohamed, razmišlja o odlasku u FBI zbog niza pretnji smrću.

 

"MailOnline" je kontaktirao Điđi, Bellu, Jolandu i Mohamedove predstavnike za komentar, ali za sada nisu dobili odgovor. 

 

A otkako je teroristička organizacija Hamas, koju je palestinski narod svojevremeno demokratski izabrao da predvodi Gazu, napala Izrael 7. oktobra, broj poginulih na obe strane trenutno se popeo na oko 4.000.

 

Izrael je od tada pokrenuo uzvratne udare na pojas Gaze i prekinuo struju na površini zemlje na kojoj živi više od dva miliona Palestinaca, podstičući strah da će osiromašeno stanovništvo biti uronjeno u dalju bedu.

 

Điđi je izrazila podršku palestinskom narodu tokom vikenda dok je na svojim Instagram pričama objavila grafiku o najnovijem sukobu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

- Nema ničeg jevrejskog u postupanju izraelske vlade prema Palestincima. Osuđivanje izraelske vlade nije antisemitsko, a podrška Palestincima nije podrška Hamasu - poručila je tada manekenka.

 

Bonus video: 

 

 

 

 

 

makonda-tracker