ultraelegantna

Zaludela modele – i jednu kraljicu: Bela i Kendal ovu haljinu nose kao VAMP DEVOJKE, a Leticija kao DAMA NAD DAMAMA

0

Jedan komad može da ostavi potpuno različite utiske ukoliko se mudro kombinuje, a španska kraljica to dobro zna

Kraljica Leticija na zabavi u Bakingemskoj palati pred krunisanje sa suprugom kraljem Felipeom i britanskim kraljem Čarlsom
Kraljica Leticija na zabavi u Bakingemskoj palati pred krunisanje sa suprugom kraljem Felipeom i britanskim kraljem Čarlsomfoto: Jacob King / AFP / Profimedia

Krunisanje kralja Čarlsa III okupilo je svetski krem, a među onima koji su boravili u Londonu na događajima pred ceremoniju, kao i na velikom svečanom obredu u Vestminsterskoj palati bila je kraljica Leticija od Španije.


Na krunisanju je španska kraljica izgledala božanstveno u pink kompletu koji je upotpunila raskošnim fascinatorom, a na zabavi uoči ceremonije pojavila se u vrlo šik haljini koja je u poslednje vreme popularna među influenserkama.


Iako inače preferira španske dizajnere, Leticija je želela da ukaže poštovanje domaćinima, pa je ponela kreaciju s potpisom Vikorije Bekam. Njen izbor bila je toaleta iz kolekcije za proleće/leto 2023. godine, efektan model boje kivija.

 

1 / 5 Foto: Jacob King / Avalon / Profimedia

 

U pitanju je haljina midi dužine koja ima kratke rukave sa izrezima, strukirana je i nabrana u predelu struka, a španska kraljica ju je upotpunila teget talonkama i pismo-tašnom od prevrnute kože.

 

Isti komad A-kroja, napravljen od lepršave viskoze, nedavno smo videli i na manekenkama Beli Hadid i Kendal Džener.


Bela Hadid je, zapravo, bila prva koja ju je ponela, i to na pisti, kada je prošetala u PVC rukavicama i visokim čizmama uz nogu.

 

Bela Hadid na reviji Viktorije Bekam, prilikom predstavljanja kolekcije SS23
Bela Hadid na reviji Viktorije Bekam, prilikom predstavljanja kolekcije SS23foto: Jonas Gustavsson / ddp USA / Profimedia

Na isti način ovu toaletu nosila je i njena prijateljica i koleginica Kendal Džener, a ona sjajno pokazuje kako isti odevni predmet uz pravilno kombinovanje može da ostavi drugačiji utisak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)


Haljina se, inače, prodavala po ceni od 970 evra, ali je sada rasprodata.

 

 

makonda-tracker