zanimao ju je samo cilj

"Gladna si? Uzmi koji badem, ali ŽVAĆI SPORO!" Majka Điđi Hadid pretvorila je njen život u nesigurnost i odricanje

0

Nije joj dala da uživa u sopstvenoj rođendanskoj torti, naterala ju je da se odrekne najveće ljubavi, a kada Điđi otputovala zbog posla – majka je otišla u njen dom i uništila joj vezu sa ocem njene ćerke

Điđi Hadid jedan je od najuspešnijih modela današnjice
Điđi Hadid jedan je od najuspešnijih modela današnjicefoto: EPA / DJ JOHNSON

Američka manekenka Điđi Hadid (28) našla se juče u centru pažnje svetskih medija nakon što je privedena na Kraljevskim Kajmanskim ostrvima.


Jedna od najuspešnijih žena u svetu modelinga u ovom trenutku optužena je za posedovanje marihuane i pribora za drogu, a dok se spekuliše kakva će biti njena kazna – Điđi je već na slobodi i nasmejana!


Ona je sinoć na Instagramu podelila fotografije i snimke s plaže uz poruku "Sve je dobro što se dobro svrši".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)


Popularna manekenka, inače starija sestra supermodela Bele Hadid, ćerka je nekadašnje manekenke Jolande Hadid i biznismena Muhameda Hadida, a ima još i mlađeg brata Anvara.


U ovom trenutku ona je u samom vrhu svetskog modelinga i sarađuje s najprestižnijim brendovima, a malo je poznato da ona teško da bi imala karijeru kakvu ima danas da nije bilo upornosti njene majke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)


Jolanda Hadid (59) je holandsko-američka TV zvezda i nekadašnja lepotica s modne piste, koja je sa Điđinim ocem bila u braku od 1994. do 2000. godine.

 

Otkako su njene ćerke bile male, Jolanda je bila odlučna u nameri da Điđi i Bela krenu njenim stopama. Najpre je skrenula pažnju javnosti na njih svojim učešćem u rijalitiju The Real Housewives of Beverly Hills, ali je Điđi u tom trenutku već bila model, doduše na pauzi.

 

Karijera lepe Amerikanke počela je kada je imala samo dve godine, kada je snimila reklamu za Guess, ali se potom posvetila školovanju i odbojci, koja je bila njena velika ljubav. Bila je kapitenka školskog odbojkaškog tima i maštala o sportskoj karijeri, ali je potom promenila planove.

 


Želela sam da postanem odbojkašica, ali sam onda odlučila da upišem koledž u Njujorku jer sam htela da budem model – rekla ja za W magazine jednom prilikom.


Nije poznato koliko je na to uticala njena majka, ali je jednom prilikom Jolanda Hadid pokazala šta misli o željama svoje starije ćerke. Ona je u svom rijalitiju zamerila Điđi da "izgleda kao lezbijka" jer nosi sportsku odeću i strahovala je kako će ovaj sport oblikovati njeno telo.


Odbojka je vrlo muževan sport, a modeling je vrlo ženstvena stvar – rekla je Jolanda.


Ona mora da počne da gradi karijeru, a to ponekad znači odricanje od stvari koje volite da radite – istakla je Điđina majka. – Ove devojke treniraju po četiri sata posle škole i tela su im velika i krupna... Mislim, one jedu kao muškarci! Želela sam da se ona razvije kao žena.

 


Ipak, ništa nije izazvalo takvu osudu Jolande Hadid kao trenutak u rijalitiju u kom je otkriveno kakav je njen pristup ishrani svoje ćerke. Ona je tvrdila da se Điđi sama bavi svojim režimom ishrane, ali je više puta pokazala da ona odlučuje i da su pravila prestroga.

 

Tako je jednom prilikom sprečila Điđi da pojede uobičajeno parče sopstvene rođendanske torte i ubedila ju je da je bolje da uzme vrlo mali komad. Kada joj se ćerka požalila da se oseća loše jer je pojela samo polovinu jednog badema, Jolanda ju je posavetovala:


Pojedi onda nekoliko badema, ali ih žvaći vrlo sporo.

 

Više puta je komentarisala da u Parizu i Milanu vole mršavice, a nije joj se dopalo to što je ćerka podseća na Kineskinje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)


Da li bi mogao da zaobliš Điđine oči sa strane? Jer zbog njenih visokih obrva vrlo brzo počne da liči na Kineze – rekla je šminkeru jednom prilikom.


Uz to, najpoznatiji skandal Jolande Hadid do sada dogodio se s muzičkom zvezdom Zejnom Malikom, Điđinim tadašnjim dečkom i ocem njene ćerkice Kai. Ona je navodno došla na ranč na kom su njena ćerka i zet živeli s bebom u trenutku kada Điđi nije bila tu i posvađala se s Britancem, a pisalo se i da ju je on potom fizički napao.


Jolanda je, naravno, veoma zaštitnički nastrojena prema Điđi. Ona želi samo najbolje za svoju ćerku i unuče – rekao je tada izvor blizak porodici.


Zejn i Điđi su odmah raskinuli, a on se pre nekoliko dana u jednom intervjuu osvrnuo na ovaj događaj, objasnivši zašto se povukao iz javnosti posle incidenta.

 

Zejn Malik i Điđi Hadid bili su zajedno od 2015. godine i imaju jedno dete
Zejn Malik i Điđi Hadid bili su zajedno od 2015. godine i imaju jedno detefoto: SMG / Zuma Press / Profimedia

Nisam želeo da skrećem pažnju niti da se svađam s njom, da pravim bilo kakvu priču koju bi moja ćerka mogla da pročita jednog dana – rekao je pevač u podkastu Call Her Daddy.


Jolanda se nije mešala ni u život mlađe ćerke Bele ništa manje, a mnogi veruju da je ona kriva za njenu telesnu dismorfiju. Kako je Bela ranije pričala, imala je samo 14 godina kada je operisala nos jer joj se nije dopadao, živela je gledajući aplikaciju za brojanje kalorija, za ručak je u školu nosila štapić celera i tri maline, iako je prirodna plavuša oduvek se farba u tamne boje kako ne bi ličila na stariju sestru...


Zbog tog perioda se danas jedva gledam u ogledalo – rekla je jedna od najlepših žena planete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

 

BONUS VIDEO

Điđina sestra Bela Hadid podelila je jednom prilikom svoj recept za ukusnu letnju salatu od krastavaca.

 

 

makonda-tracker