ni danas ne pričaju

Na najbolniji način je saznala da njen muž MENJA POL: Posle 24 godine braka, holivudska čelična ledi ostala je SLOMLJENA

0

Iako su se razveli u miru, bivši supružnici već godinama gotovo ne komuniciraju, a jedna strana žali zbog toga, dok druga – ne želi da se osvrće na tu temu

Kris i Brus Džener venčali su se 1991. godine
Kris i Brus Džener venčali su se 1991. godinefoto: MEKA / INSTAR Images / Profimedia

Nekadašnji atletičar Brus Džener i menadžerka Kris Džener bili su godinama jedan od najskladnijih parova u svetu slavnih i važili su za primer prave ljubavi za ceo život.


Oni su se pronašli nakon što su već iza sebe imali brakove i velike porodice, pa su tako zajedno zajedno brinuli o po četvoro dece iz prethodnih brakova i, potom, dobili ćerke Kendal i Kajli Džener.


Bili su venčani od 1991. do 2015. godine, a u aprilu 2015. Džener je ostavio svet bez reči objavivši da je transrodna osoba.

 

Zlatni olimpijac deklarisao se tako u intervjuu sa čuvenom Dajen Sojer, otkrivši da je godinama potajno nosio žensku odeću i da je pre braka s Kris Džener koristio hormonsku terapiju. Usledila je naslovnica magazina Vanity Fair na kojoj smo upoznali Kejtlin Džener – a Brus je postao prošlost.

 


Za Kris Džener, koja s Kejtlin ima dvoje dece i u braku je provela 24 godine, a Brusa je volela toliko da mu je rekla "da" posle samo pet meseci veze, sve je to bilo posebno zbunjujuće i teško.

 

 

Kako je sad otkriveno u dokumentarcu "House of Kardashian", Kris Džener nije od tada već bivšeg muža saznala da on menja pol – to su joj rekli rukovodioci medijske mreže E!


Kris je saznala da Brusovu tranziciju od direktora u E!-ju, iako je Brus kasnije pričao s njom – kaže izvor blizak nekadašnjem paru.


U tom trenutku oni su bili sveže razvedeni, ali su navodno jedno drugom bili najveća ljubav u životu. Od trenutka kada je Brus postao Kejtlin, Kris i ona imaju loš odnos, a ona je dala malo izjava o svemu što se dogodilo.

 

Kad sam tek srela Brusa, rekao mi je da je tokom ranih osamdesetih bio na hormonima... Taj razgovor desio se početkom devedesetih. To o čemu je pričao se desilo deceniju ranije i nikada mi nije potpuno objasnio – rekla je Kris za Vanity Fair tri meseca nakon zapaljivog priznanja svog supruga.

 


Kejtlin je, s druge strane, istakla da je češće pričala sa suprugom o svojim problemima.


Kažem Kris za svoja rodna pitanja pre nego što vodim ljubav s njom – piše u Kejtlininim memoarima "Tajne mog života" iz 2017. godine. – Ovo će uvek biti predmet spora između Kris i mene, to koliko je mogla da pretpostavi. Ona insistira da je bila iznenađena mojim krajnjim prelaskom u Kejtlin. Rekao sam joj da sam se oblačio kao žena, znala je to jer samo to više puta činio i pred njom nakon što smo se venčali.


Međutim, Kris i dalje ne shvata zbog čega je Brus Džener ušao u brak s njom dok je vodio takvu borbu.

 


Zašto bi hteo da se oženiš i dobiješ decu ako je to nešto što si želeo otkad si bio mali dečak? Zašto mi to ne bi objasnio? – zbunjeno se zapitala Kris u jednom intervjuu.


Danas, Kejtlin i Kris gotovo da ne komuniciraju, a Kejtlin ima gotovo nepostojeći odnos s njenom decom u čijem je odgoju učestvovao nakon što se oženio njihovom majkom i njima je preminuo otac Robert. Kortni, Kim, Kloi i Rob Kardašijan retko pričaju s njim.


S Kris više nikad ne razgovaram. To je tužno – kaže Kejtlin. – Ako ima bilo kakve komunikacije, moj menadžer priča s njenim, a kada imate toliko dece kao mi, onda ste s nekim bliskiji... Svakako ih viđam i radimo svašta.

 


Naravno, Kejtlin je bliža s Kendal i Kajli, svojim biološkim ćerkama, a volela bi da se pomiri i s njihovom majkom.

 

BONUS VIDEO

Transrodna osoba u studiju Kurir TV-a o ZABRANI PROMENE POLA: To neće zaustaviti našu potrebu...

 

makonda-tracker