bolelo je

Posle 20 godina tišine, progovorila o DEJVIDOVOJ PRELJUBI: Viktorija Bekam kroz suze o "najtežem periodu u svom životu"

0

Kako je dizajnerka istakla, njen život se pretvorio u cirkus, a osećala je da njen suprug i ona više nisu zajedno protiv celog sveta

Ispovest Viktorije Bekam u dokumentarnom serijalu 'Bekam' na Netfliksu
Ispovest Viktorije Bekam u dokumentarnom serijalu "Bekam" na Netfliksufoto: JoBlo Streaming & TV Trailers, Youtube Printscreen

Viktorija i Dejvid Bekam važe za jedan od najskladnijih parova u svetu poznatih, a dizajnerka i nekadašnji fudbaler u braku su još od 1999. godine.


Kada su se venčali, oni su već imali sina Bruklina, a potom su dobili Romea i Kruza, kao i dugo željenu ćerkicu Harper, za koje često ističu da su, i pored velikih uspeha koje su postigli, njihov najveći ponos i motivacija.


Par je nerazdvojan i jedno drugom najveća podrška u važnim trenucima u životu i karijerama, a jedina senka koja je pala na njihovu sreću bile su tvrdnje da je Dejvid Bekam prevario suprugu 2003. godine.

 

Kako je Rebeka Los, nekadašnja fudbalerova lična asistentkinja, ispričala, oni su se zbližili dok je Englez nastupao za Real Madrid, a mediji su tada iz dana u dan pisali o njihovoj navodnoj aferi. Viktorija je za sve to vreme ostala nema, a sada je u dokumentarnom serijalu "Bekam", koji je porodica snimila za Netfliks, progovorila o ovom skandalu.

 

Viktorija Bekam i Dejvid Bekam u braku su od 1999. godine
Viktorija Bekam i Dejvid Bekam u braku su od 1999. godinefoto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Ona je istakla da je ovo bio "najteži period u njenom životu" i da je izgubila osećaj da Dejvid i ona imaju jedno drugo.


Sto posto. To je za nas bilo najteže vreme. Jer sam imala osećaj da je ceo svet protiv nas – rekla je Viktorija, koja se borila da zadrži suze.


– Evo o čemu se radi – bili smo jedno protiv drugog, da budem potpuno iskrena. Do Madrida sam imala osećaj da smo tu mi protiv svih ostalih, bili smo zajedno, bili smo povezani, imali smo jedno drugo. Ali dok smo bili u Španiji, nisam imala takav osećaj. I to je tužno. Ne mogu ni da vam opišem koliko je bilo teško. I kako je to uticalo na mene.


U to vreme, Viktorija je ostala neko vreme u Velikoj Britaniji da njihovi sinovi Bruklin i Romeo ne bi morali da napuste školu.

 


Dejvid se zbog toga osećao usamljeno.


Kad sam se tek preselio u Španiju, bilo mi je teško jer sam celu karijeru bio deo kluba i porodice, od 15. do 27. godine. Prodali su me preko noći i sledećeg trenutka sam bio u gradu u kom nisam govorio jezik... I najvažnije, nisam imao porodicu uz sebe – priznao je fudbaler. – Svaki put kad bismo se probudili, imali smo osećaj da postoji nešto... Osećali smo tada da, ne da gubimo jedno drugo, ali da se davimo.

 

Na pitanje kako je njihov brak preživeo ovaj izazov, Bekam je odgovorio da se plašio da igra fudbal dok se njegova supruga borila da izađu iz krize.


Ne znam kako smo izdržali, iskreno. VIktorija mi je sve, bilo je neverovatno bolno videti je kako pati, ali mi smo borci, a tada smo morali da se borimo jedno za drugo, morali smo da se izborimo za svoju porodicu – rekao je Dejvid. – A ono za šta smo se borili je bilo vredno toga.

 

Viktorija i Dejvid Bekam zajedno imaju četvoro dece
Viktorija i Dejvid Bekam zajedno imaju četvoro decefoto: EPA-EFE/Niklas Halle'n

On ističe da je bilo dana kada bi se pitao kako će otići na posao, kako će istrčati na teren, kako da izgleda kao da je sve u redu.


Osećao sam se fizički bolesno svakog dana kada bi otvorio oči i zapitao se "Kako ću ovo da izvedem?" – rekao je fudbaler.


Zbog svega što se dogodilo, Viktorija se s decom preselila u Madrid, gde su kupili vilu od tri miliona funti, a ona se posvetila uređenju njihovog novog doma. Potom su u Madridu dobili sina Kruza, ali Viktorija i dalje ocenjuje ovaj period kao "najnesrećniji u životu" jer su privlačili mnogo pažnje. Kako kaže, njihov život je pretvoren u cirkus, a doživeli su čak i da televizija uživo prenosi kako ona vodi decu u školu.

 

BONUS VIDEO

Kruz Bekam u provodu

 

makonda-tracker