uspela je u nameri

BORILA SE DA OČUVA BRAK SA DEJVIDOM: Kada je saznala za njegovu aferu sa asistentkinjom, Viktorija je odmah reagovala!

1

Rešila je problem nasilnim putem, te mu nikada više nije malo napamet da je prevari.

foto: Profimedia

Pristojno izgovorena rečenica otopila je njen pomalo tvrdi stav i ona je poželela da ponovno sretne fudbalera. A on je bio jednako šarmiran njenim ponašanjem. Uostalom, lepa pevačica zapala mu je za oko nekoliko meseci pre susreta uživo. Prvi put primetio je kada je u hotelskoj sobi gledao televiziju dok se na MTV-u vrteo spot pesme “Say You’ll Be There”.

 

U njemu Spajsice, u tesno pripijenim kombinezonima, okružene futurističkom scenografijom, barataju hladnim oružjem, pevajući svoju pesmicu, a Dejvid je kratko komentarisao: -Stvarno mi se sviđa ona u crnom kombinezonu s bob frizurom - bila je to naravno Viktorija. Išao je čak tako daleko da je sestri naredio da gleda emisiju “Smash Hits” kako bi saznala Viktorijino prezime i njene omiljene londonske klubove.

 

Za prvi izlazak vozili su se u njenom novom kabrioletu i večerali u kineskom restoranu u severnom predgrađu Londona. Prvi put poljubili su se u još manje romantičnom okruženju – na javnom parkingu u londonskom East Endu. Uskoro su postali ludo zaljubljeni. Dejvid je na kolenima zaprosio Viktoriju u Rookery Hall hotelu. Međutim, Viktorijin najdraži prsten s dijamantom koji mu je pre toga detaljno opisala, zasjao je na njenoj ruci nekoliko dana kasnije.

 

"Bili smo uzbuđeni kao deca" - prisetila se kasnije Viktorija tog važnog trenutka.

 

Viktorija i Bekam danas imaju četvoro dece i važe za jedan od najskaldnijih parova u Holivudu.

 

foto: Profimedia

Svojevremeno se govorilo o tome da je Dejvid varao Viktoriju sa svojom ličnom asistentkinjom Rebekom Lus. Pametna i zgodna, od prvog trenutka obasipala je svog novog šefa pažnjom koja mu je toliko nedostajala i dan za danom između njih se sve više brisala granica između poslovnog i privatnog odnosa.

 

Prvi put fotografi su ih zatekli 18. septembra 2003. u madridskom noćnom klubu Ananda. Nakon objavljenih fotografija na kojima Rebeka i Dejvid ćaskaju poput intimnih prijatelja, Bekamovi su hitno izdali saopštenje za medije u kojoj poriču bilo kakve probleme u svom braku. Ipak, mnogo kasnije, kad je afera već bila na vrhuncu, saznalo se da su iste večeri Dejvid i Rebeka zajedno napustili klub i uputili se u njegov apartman u hotelu Santa Mauro.

 

Viktorija je pretila Rebeki. Nekoliko sati kasnije ona je napustila njegov apartman. Iduće veče opet su se sreli u tapas-baru. Svedoci su tvrdili da su se čitavo veče dodirivali nogama ispod stola, a nakon večere ponovno su se vratili u hotel. Nekoliko dana kasnije njihova veza nije više bila tajna.

 

Viktorija je kasnije pretila Rebeki i kako navodi izvor, nije želela da odustane od braka sa Bekamom. U velikom intervjuu koji su zajedno dali 2011. godine za “W” magazin, Viktorija se prvi put oglasila u vezi Rebeke, navodeći da je Bekamova afera sa njom samo ojačala njihov brak.

 

 

 

 

 

makonda-tracker