bez kavijara i dijamanata

Izlazak s Bekamom NIJE glamurozan kao što zvuči: Dejvid i Viktorija priznali gde su se viđali da bi sakrili svoju ljubav

0

Ako ste zamišljali da je fudbaler odveo devojku na neko egzotično ostrvo na večeru ili da su išli na jutarnju kafu ispod Ajfelove kule, prevarili ste se...

Dejvid i Viktorija Bekam dva dana pre svog venčanja
Dejvid i Viktorija Bekam dva dana pre svog venčanjafoto: Jason Shillingford / MirrorPix / Profimedia

Nekadašnji engleski fudbaler Dejvid Bekam ima iza sebe veliku sportsku karijeru i jedan od prvih marketinških fenomena među sportistima, pa je bilo pitanje trenutka kada će svetlo dana ugledati dokumentarna serija koja se bavi njegovim zanimljivim životom.


Sada je ona i najavljena – stiže Netfliksov serijal nazvan jednostavno "Bekam", a u njemu su fudbaler i njegovi najmiliji otvoreno pričali o mnogim epizodama njegovog života i karijere.


Među najinteresantnijim delovima svakako će biti oni koji se odnose na njegovu ljubav s Viktorijom Bekam, uspešnom dizajnerkom i nekadašnjom članicom grupe Spice Girls.

 

  • Gde su se Dejvid i Viktorija Bekam viđali u tajnosti?

 

U vreme kada su se Dejvid i Viktorija zaljubili, oni su bez sumnje bili dve najveće zvezde u Velikoj Britaniji, pa je njihova veza privlačila mnogo pažnje, a par je morao svojski da se trudi da sakrije detalje.

 

Štaviše, kada su tek počeli da se viđaju, kako bi to zadržali za sebe i mogli na miru da se upoznaju, oni su imali vrlo neglamurozne romantične izlaske za takve dve "face".


Moj menadžer je ponavljao: "Pokušaj da to sakriješ" – prisetila se Viktorija u ovoj dokumentarnoj seriji. – Zbog toga smo se nalazili na parkinzima. Nije tako pogano kao što zvuči!


U trenutku kada je Viktorija to priznala pred kamerama, Dejvid se nasmejao i rekao:


Otmeno!

 

Dejvid i Viktorija Bekam na meču Intera iz majamija
Dejvid i Viktorija Bekam na meču Intera iz majamijafoto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Podsetimo, Dejvid i Viktorija upoznali su se 1997. godine, na jednom meču Mančester junajteda, za koji je Bekam tada nastupao.


Pričali smo oko sat vremena u prostoru za igrače, a tog dana je, inače, došla vozom. Zato mi je napisala svoj broj telefona na karti za voz, koju još uvek čuvam – rekao je Dejvid u emisiji The Tonight Show 2020. godine.


I sama Viktorija javno se prisetila njihovog prvog susreta u pismu samoj sebi koje je objavila u magazinu Vogue pre nekoliko godina.


Dok su ostali fudbaleri stajali s društvom i pili, Dejvid je stajao sa strane sa svojom porodicom. I imao je tako sladak osmeh – napisala je Viktorija.

 


Godinu dana kasnije, par je objavio da je veren, a uskoro su dobili sina Bruklina. Potom su se venčali u julu 1999. godine, a zatim dobili sinove Romea i Kruza i ćerku Harper. Već nekoliko godina porodica najviše vremena provodi u Americi, gde je Bekam na čelu kluba Inter Majami, a Viktorija i on i dalje su jedno drugom najveća podrška i – uvek zajedno.

 

BONUS VIDEO

Trik za šminkanje Viktorija Bekam

 

makonda-tracker