smirivali su je

"Nikad nisam čula da neko tako CVILI": Kad je Megan Markl prvi put ugledala Viktoriju Bekam – SVIMA JE BILO NEPRIJATNO

0

Vojvotkinja od Saseksa navodno je oduvek bila obožavateljka Viktorije Bekam i nije mogla to da sakrije kada se prvi put našla u prostoriji s njom

Princ Hari i Megan Markl u braku su od 2018. godine
Princ Hari i Megan Markl u braku su od 2018. godinefoto: EPA / Nigel Roddis

Pre nekoliko dana, britanski mediji javili su da princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, više nisu prijatelji s Dejvidom i Viktorijom Bekam.


Hari uvek je bio u sjajnim odnosima s poznatim parom, a njegova životna saputnica se zbližila s Bekamovima nakon što se udala za njega.


Viktorija i Dejvid bili su među zvanicama na njihovom venčanju 2018. godine, a mediji su pisali da su Megan i Viktorija vrlo bliske. Međutim, navodno je vojvotkinja posumnjala da Bekamovi odaju javnosti detalje o njihovom životu i zauvek im okrenula leđa.

 

Kako sada piše Express, Megan je prvi put videla poznatu dizajnerku i nekadašnju članicu grupe Spice Girls 2013. godine, na jednoj humanitarnoj gala večeri, kada je bila u društvu bivše drugarice Lizi Kandi. Tada je, tvrde upućeni, "počela da cvili" od uzbuđenja jer se našla u istoj prostoriji s Viktorijom Bekam.

 

Viktorija Bekam jedna od najpoznatijih žena planete
Viktorija Bekam jedna od najpoznatijih žena planetefoto: EPA-EFE/Niklas Halle'n

Ipak, Megan Markl je tada bila relativno nepoznata glumica, a najvažnija uloga u karijeri bila joj je ona u seriji "Suits". Prema rečima Kandijeve za Mirror, ona je morala da poruči drugarici da se "smiri" jer je preterano reagovala na pojavljivanje Bekamove.


Znala sam Megan pre Harija i videla njenu reakciju na Viktoriju. Bila je stvarno veliki fan i to je pokazivala – istakla je Lizi Kandi. – Nikada nisam videla nekoga da tako cvili, Megan je bila oduševljena, tako se uzbudila jer je videla Viktoriju Bekam. Ponavljala je: "O, moj Bože, to je Viktorija Bekam".


Bilo je tako sumanuto, pomislila sam "Moraš da se smiriš i budeš kul" – prisetila se ona.

 

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksafoto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

U međuvremenu, princ Hari i Megan Markl su stupili u vezu i venčali se 2018, a porodica Bekam ušla je u krug njihovih prijatelja. Već neko vreme se oni, međutim, ne pojavljuju na slavljima jedni kod drugih, niti su viđeni zajedno, a nije poznato ni da su imali bilo kakvu komunikaciju.

 

Mediji tvrde da je Megan uverena da su Bekamovi odavali novinarima detalje o njenom životu i da je zato prestala da razgovara s njima, ali su mnogi skeptični jer nije poznato da su se Dejvid i Viktorija ikada bavili takvim stvarima. Na kraju krajeva, oni imaju dosta poznatih prijatelja i nikada nisu optuženi za bilo šta slično, a poznati su po tome što drže do privatnosti.

 

– Mislim da su se Viktorija i Dejvid polako udaljavali kao i mnogi drugi prijatelji koji su bili na njihovom venčanju, pa se udaljili od Megan. To su porodični ljudi, nema šanse da je Viktorija dojavljivala bilo šta novinarima – uverena je bivša Meganina drugarica.

 

 

BONUS VIDEO Viktorija Bekam uklonila tetovažu

 

makonda-tracker