fotografija koja je zapalila instagram

Kao da Viktorija NE POSTOJI! Instagram gori zbog fotografije na kojoj Nikol Kidman PROŽDIRE pogledom Dejvida Bekama

0

Fotografija na kojoj Nikol Kidman guta pogledom Bekama obišla je društvene mreže brzinom svetlosti

dejvid i viktorija bekam slavili su pobedu inter majamima u nešvilu
dejvid i viktorija bekam slavili su pobedu inter majamima u nešvilufoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Dejvid Bekam ovog vikenda imao je mnogo razloga za sreću, a njegov tim Inter Majami pobedio je Nešvil na njihovom terenu u istoimenom gradu. U "Geodis parku" u Nešvilu bilo je okupljeno više desetine hiljada ljudi, a legenda fudbala slavila je pobedu sa svojom porodicom.

 

Dobro je poznato da je Bekam jedan od suvlasnika ovog kluba, a čini se da je prelazak Lea Mesija u njegov tabor već krenuo da se isplaćuje u svakom smislu. 

 

Dok se radovao pobedi, Bekamu su pravili društvo supruga Viktorija, kao i njihovo dvoje najmlađe dece, Kruz i Harper. Viktorija je objavila zajedničke fotografije, uz čestitke svom suprugu.

 

— Vau! Kakva noć u Nešvilu! Ne možemo biti ponosniji na tebe, Dejvide. Volimo te mnogo. Šampioni — napisala je Viktorija Bekam.

 

Osim svoje porodice, ona je objavila Dejvidove fotografije s glumicama Riz Viterspun i Nikol Kidman, koje su takođe došle da ga podrže.

Ipak, fotografija s Nikol ubrzo je postala viralna...

 

 

Naime, na njoj, kako se čini, Nikol proždire pogledom Bekama i nežno ga grli. Instagram bruji o njenom ponašanju i govoru tela, a čak su i strani mediji preneli vesti o tome. 

 

— Hoću da me neko gleda kao Nikol Bekama, — Neko večeras spava na kauču zbog ovih fotki, — Nikol ga gleda kao da je užina, — Neko se zaljubio, a to nije Viktorija — samo su neki od komentara ispod fotografije.

 

nikol kidman na novoj fotografiji s dejvidom bekamom
nikol kidman na novoj fotografiji s dejvidom bekamomfoto: Instagram / Victoria Beckham

Bonus video

Šminkanje Viktorije Bekam:

 

makonda-tracker