"ne želim to da radim..."

Mogu i da ih tuže zbog toga šta su priredili svojoj deci: Ovu bolnu odluku Megan Markl i princa Harija NIKO NE RAZUME

0

Poznata voditeljka nedavno je ocenila da je tužno to što su princ Hari i Megan Markl lišili svoju decu jednog divnog dela odrastanja

MEgan MArkl i princ Hari zajedno imaju dvoje dece
MEgan MArkl i princ Hari zajedno imaju dvoje decefoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl lišili su svoju decu porodice, pišu britanski mediji, tako što su se javno distancirali o svoje braće, sestara i roditelja.


Čak i neke poznate ličnosti počele su da komentarišu neobičnu situaciju vojvode i vojvotkinje od Saseksa, koji su se s decom u potpunosti izolovali, nemaju kontakt sa svojim najbližima, i Megan Markl i princ uglavnom vreme provode s ponekom zvezdom s kojom su se zbližili otkako žive u Americi.


Princ Arči i princeza Lilibet, kako ih odnedavno par predstavlja, nakon što su ipak odlučili da počnu da koriste njihove titule, tako o svom poreklu ne znaju mnogo.

Šeron Ozborn, poznata voditeljka i supruga Ozija Ozborna,javno je "prozvala" Megan Markl je sasvim isključila oca Tomasa iz svog života, a sve glasnije se može čudi da je tužno i da nije normalno to što deca Saseksovih ne poznaju najbliže.

 


Oni su dobro, ali njihova deca nemaju porodicu – rekla je nedavno Šeron Ozborn. – Nema bake i deke, nema tetke, nema stričeva, nema rođaka... Nema ničega.


Ovakve reakcije sve su češće nakon ispovesti Tomasa Markla, koji se požalio medijima jer mu ćerka i zet nisu dozvolili da upozna unuke.


Još uvek nisam ni video svoje unučiće – rekao je otac Megan Markl za program "Dobro jutro, Britanijo". – O tome se radi... Želim da vidim svoje unuke, a verujem da bi i kralj voleo da ih vidi.

 


Ostavite prošlost iza nas, dajte mi da ih vidim. U saveznoj državi Kalifornija, zapravo, mogu i da ih tužim da bi mi se to omogućilo, ali ja ne želim to da radim.


Kada je u pitanju kralj Čarls III, odnosno drugi od dvojice deda s kojima Arči i Lilibet nemaju kontakt, on je dečaka viđao dok je bio beba i živeo u Velikoj Britaniji, ali od tada – nijednom.

 

Što se tiče unuke Lilibet, nazvane po nadimku njegove majke kraljice Elizabete, Čarls je video devojčicu samo jednom, kada su Hari i Megan došli na proslavu kraljičinog Platinastog jubileja.


Navodno je taj susret bio vrlo emotivan.

 


On i Kamila su bili apsolutno oduševljeni što ih vide. Čarls, naravno, nije video svog unuka Arčija neko vreme, pa je bilo vrlo, vrlo posebno to što je uspeo da provede malo vremena s njim – rekao je tada izvor blizak porodici. – Ranije nije upoznao Lili, pa je susret s njom bio veoma emotivan i divan.

 

BONUS VIDEO

Tajna s kraljevskog venčanja

 

makonda-tracker