neobične & efektne

Neko je ZGROŽEN, neko kaže da lepše nije video! Cipele Viktorije Bekam su REMEK-DELO pred kojim nema ravnodušnosti

1

Odevne kombinacije Viktorije Bekam uvek imaju neki nesvakidašnji detalj, a sada je odabrala najinteresantniju obuću koju smo videli ove sezone

Stil Viktorije Bekam nikoga ne ostavlja ravnodušnim
Stil Viktorije Bekam nikoga ne ostavlja ravnodušnimfoto: EPA/IAN LANGSDON

Modna kreatorka i nekadašnja članica grupe Spice Girls Viktorija Bekam žena je koja se nađe u centru pažnje gde god se našla i u baš svakoj situaciji, pa je za londonske paparace bila prava poslastica slučajni susret s njom ispred jedne zgrade.


Supruga legendarnog fudbalera Dejvida Bekama viđena je juče u centru engleske prestonice kada se sastala sa svojim dobrim prijateljem i bogatašem Dejvidom Grutmanom.

 

Nije poznato da li je ovo bio samo prijateljski izlazak na kafu ili poslovni sastanak, ali vidimo da je Poš Spajs, kako mediji zovu gospođu Bekam, odabrala business casual modno izdanje.

 

Viktorija Bekam najbolji je model za odeću i obuću koju dizajnira
Viktorija Bekam najbolji je model za odeću i obuću koju dizajnirafoto: TOPSTAR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Viktorija se pojavila u pantalonama širokih i podvrnutih nogavica, kvalitetno krojenom crnom kaputu i jednostavnoj beloj košulji, dok je u ruci držala tašnu Hermès Birkin od krokodilske kože.

 

Međutim, sve to ostalo je u senci njene obuće – statement cipela koje bi bile glavni deo bilo koje odevne kombinacije!

 

Stil Viktorije Bekam uvek privlači pažnju
Stil Viktorije Bekam uvek privlači pažnjufoto: TOPSTAR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bekamova se pojavila u nesvakidašnjem modelu cipela, a reč je o asimetričnoj obući s vrlo visokim igla-štiklama koje imaju oštar vrh, a izgledaju kao da je preko njih navučena blago nabrana tkanina. Da sve bude još efektnije, reč je o cipelama koralnocrvene nijanse, koja odudara od svedenog i neutralnog autfita.

 

Neobične crvene cipele Viktorije Bekam
Neobične crvene cipele Viktorije Bekamfoto: TOPSTAR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nova obuća Viktorije Bekam podelila je mišljenja ljubiteljki njenog stila, pa dok deo komentariše da je dugo nisu videli u interesantnijim cipelama i da je ovo pun pogodak, mnoge se pitaju zar zaista nije mogla da odabere bolje.

 

"Ništa lepše nisam videla", "Šta je ovo stavila na stopala?", "Je l' se to Poš maskirala u vešticu?", "Šta pričate, ovo su najlepše cipele na svetu"... komentarišu zaljubljenice u modu.

 

 

 

Viktorija Bekam je nepogrešiva kada je reč o poslovnom i svakodnevnom stilu, ali kada prilika zahteva eleganciju – nema joj ravne! U galeriji pogledajte nekoliko takvih njenih izdanja.

 

1 / 5 Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

 

makonda-tracker