ne krije svoje cake

Kako to skriva godinama? Viktorija Bekam pokazala jedini deo tela koji ni Dejvid ne sme da vidi

0

Supruga Dejvida Bekama iznenadila je fanove pokazavši šta joj stvara osećaj nesigurnosti

Viktorija Bekam otkrila koji deo lica joj se ne dopada
Viktorija Bekam otkrila koji deo lica joj se ne dopadafoto: EPA-EFE/Niklas Halle'n

Britanska modna kreatorka i nekadašnja pevačica Viktorija Bekam podelila je na svom profilu na Instagramu makeup tutorijal, tokom kog je otkrila nešto o sebi što verovatno nije znali ranije.


Naime, dok je popunjavala i oblikovala obrve, ona je istakla da je to prvi put da pokazuje svoje prirodne obrve javno i da je čak ni suprug Dejvid Bekam, čuveni engleski fudbaler, nikad nije video takvu.


Ovo je prvi put da sam ika pustila da me neko vidi "bez obrva" – rekla je. – Čak me ni moj muž ne vidi bez obrva! U pitanju je nešto zbog čega sam prilično samosvesna.

 


Kako je Viktorija objasnila, dugogodišnjim čupanjem je uništila obrve, zbog čega danas ima delove na kojima ne rastu i nije zadovoljna svojim izgledom.


Tokom godina čupanja, ostalo mi je više praznina u obrvama, pa sam postala samosvesna u vezi sa obrvama. Zato uvek moram da ih popunjavam, ovu ivicu ovde i ovce – pokaala je Poš Spajs.


Tragam za savršenim proizvodom, koji je dovoljno tanak da mogu dobro da ga nanesem i koji će izdržati tokom dana. Ne bih nešto što će da nestane nakon što nacrtam savršene obrve – kaže gospođa Bekam.


Dakle, kako Viktorija postiže izgled kojim je zadovoljna?

 

Viktorija Bekam nikad ranije nije pokazala kako izgledaju njene prirodne obrve
Viktorija Bekam nikad ranije nije pokazala kako izgledaju njene prirodne obrvefoto: Epa / TOBIAS HASE

Šminkerka mi je jednom rekla da obrve treba da izgledaju kao sestre, a ne bliznakinje i to imam na umu kada pravim njihov oblik – rekla je Poš Spajs nedavno za Vogue.


Ja volim žbunastu teksturu i prirodan oblik obrva. Težim obrvama koje ne izgledaju previše savršeno ili usiljeno, ali imaju prirodnu simetriju – objasnila je.

 

Ona je, inače, pokrenula svoju liniju proizvoda za šminkanje, a konkretno povod za njenu silnu priču o obrvama u poslednje vreme jeste mikrofina olovka BabyBlade.

 

 

Nju je osmislila kako bi okončala svoju večitu potragu za idealnim proizvodom za popunjavanje i oblikovanje obrva za koju kaže da "ima savršenu količinu pigmenta" i da se njom mogu iscrtati najfinije dlačice.


Konačni izgled je tako prirodan, a to je bio i naš cilj – rekla je.
 

 

makonda-tracker