imali su divnu vezu

Čim je rodila ćerku – JAVILA JE BIVŠEM: Zaboravljena ljubav Salme Hajek i glumca pred kojim nijedna žena nije ravnodušna

0

Iako su se trudili da sakriju svoju vezu od javnosti, šarmantnoj glumici i njenom zgodnom kolegi to nije pošlo za rukom, a on je bio jedan od prvih koji je video njeno dete

Meksičko-američka glumica Salma Hajek
Meksičko-američka glumica Salma Hajekfoto: EPA-EFE/Peter Foley

Glumica Salma Hajek jedna je od najlepših žena svetskog filma, ali je na veliku žalost njenih obožalaca već godinama srećno udata.


Ona je od 2009. u braku s milijarderom Fransoom-Anrijem Pinoom, francuskim bogatašem koji je trenutno na čelu kompanije Kering, koja u svom vlasništvu ima neke od najprestižnijih svetskih brendova, poput kuća Balenciaga, Gucci, Bottega Veneta, Alexander McQueen i Yves Saint Laurent.


Par je zajedno dobio jedno dete – ćerku Valentinu Palomu, jednu od najbogatijih tinejdžerki na planeti, a deluju vrlo skladno i idilično u svakoj prilici u kojoj se pojave zajedno.

 

Imala je, međutim, Salma više veliki ljubavi i pre nego što je upoznala uspešnog Francuza. Čuvena je njena topla ljubavna priča s glumcem Edvardom Nortonom, a volela je i kolegu Džoša Lukasa, plavookog glumca pred kojim su drhtali milioni žena zbog njegovih uloga u filmovima "Alabama, slatki dome", "Blistavi um", "Američki psiho" i drugim.

 

  • Ljubavna priča Salme Hajek i Džoša Lukasa

 


Salma i pet godina mlađi glumac upoznali su se tokom leta 2003. godine, u vreme kada se uveliko pričalo o njenom raskidu s Edvardom Nortonom.

 

Oni su viđeni kako se drže za ruke na snimanju reklame, a već u septembru su se pojavili na crvenom tepihu kao novi holivudski par. Oni su pozirali na premijeri Lukasovog filma "Zemlja čuda", a potom se zajedno pojavili na otkrivanju zvezde Entonija Hopkinsa na Bulevaru slavnih.


Uskoro su postali nerazdvojni, a Salma je umela da prekrši svoje pravilo da ne priča o svom privatnom životu kada bi je upitali za Džoša. I on sam pričao je o Hajekovoj, a jednom prilikom je priznao da je ona bila zabrinuta za bezbednost svog dečka dok je snimao film "Stelt: Nevidljivi bombarder".

 


Moja devojka Salma Hajek je rekla: "Ti si idiot, ugrožavaš sebe zbog filma i ja to ne poštujem" – ispričao je.


Vza je trajala samo godinu dana, a nije poznato zbog čega su se glumci rastali. Lukas je pomenuo da je problem održati vezu u Holivudu, naročito ako oboje vredno rade i često su razdvojeni.


Ipak, očigledno su se razišli prijateljski, jer je Salma prisustvovala premijeri njegovog filma "Posejdon" čak godinu dana nakon raskida.

 

Kako je glumac ispričao, čak i nakon što je postala majka, glumica mu je odmah javila da je na svet stigla Pinoova i njena ćerka Valentina.

 


Dobio sam poruku od nje pre neko veče – rekao je srećan Džoš Lukas. – "Tri i po kilograma, a svi su zdravi i srećni." Kada nekoga volite koliko ja volim nju, samo želite da bude srećan. Ona će biti divna majka puna ljubavi. Kad je vidim sa psima, mogu samo da zamislim kako će biti s njenim detetom.


Glumac je tada rekao i da planira da vidi Salminu bebu već naredne nedelje.


O životu Salme Hajek posle razvoda je manje-više sve poznato, dok je Džoš Lukas od 2012. bio u dvogodišnjem braku sa Džesikom Kijensin Henrikez, s kojom je dobio sina Nou. u poslednje vreme povezivali su ga s manekenkom Rejčel Mortensen, ali je ova veza bila kratkog daha.

 

 

BONUS VIDEO: Nezaboravno izdanje Salme Hajek

 

makonda-tracker