mnogi kažu da je lepša od majke

Naslediće 33 MILIJARDE, a mama kaže – SKROMNA JE: Život ćerke Salme Hajek je BAJKA, ali nije onakav kakvim ga zamišljate

0

Valentina Pino živi život o kojem mnogi mogu samo da sanjaju, ali je zadržala skromnost,voli da pomaže drugima i da volontira u narodnoj kuhinji.

foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia
foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Kao jedina ćerka holivudske glumice Salme Hajek i francuskog biznismena Fransoe-Anrija Pinoa, Valentina Pino je postala čest gost modnih revija, uživa u raskošnim odmorima sa svojom glamuroznom porodicom i na svakodnevnoj bazi sreće neka od najvećih imena i zvezda.

 

Zaista, čak i njeni brat i sestra spadaju u impresivnu grupu zahvaljujući tatinoj prethodnoj vezi sa supermodelom Lindom Evanđelistom, sa kojom ima 16-godišnjeg sina Augustina i francuskom dizajnerkom enterijera Doroti Leper, sa kojom ima Matildu (22) i Fransoa Mlađeg (25).

 

Pošto je njen otac predsednik Keringa, francuske luksuzne grupe koja poseduje brendove kao što su Guči, Saint Laurent i Bottega Veneta, Valentina je odrasla sa prirodnim poštovanjem prema najpoznatijim svetskim modnim kućama.

Stoga nije bilo iznenađenje videti kako se elegantna tinejdžerka pridružila svojoj majci superzvezdi i polusestri Matildi na Gučijevoj reviji na Nedelji mode u Milanu 24. februara.

Salma Hajek
foto: Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Moderna tinejdžerka je uparila plavu košulju i kožnu suknju.

 

Kombinaciju je zaokružila platformama, čarapama do gležnjeva i zlatnom ogrlicom.

 

To je samo jedna od mnogih prilika u poslednjih nekoliko godina kada se tinejdžerka pridružila svojoj porodici na događajima od izuzetne važnosti.

 

  • Sa 14 godina pozirala sa prvu naslovnicu

 

Kada je rođena 2007. godine, njeni roditelji - koji su počeli da se zabavljaju 2006.  godine- u početku su odlučili da je uglavnom drže podalje od pažnje svetske javnosti.


Međutim, Valentina se u godinama koje su usledile, sve češće pojavljivala u javnosti budući da je pratila svoju majku na premijere filmova, intervjima, emisijama,pa i na dobrotvornim događajima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gucci

Salma i Valentina su zajedno pozirale za naslovnu stranu "Vogue Mexico" u aprilu prošle godine.

 

U intervjuu vođenom na španskom, otkriveno je kako je Valentina često volela da uzme majčinu odeću i da se nada da radi u Holivudu.

 

Iako su majka i ćerka bile obučene u dizajnersku odeću za fotografisanje, Valentina je insistirala da često nosi trenerke.

 

- Svađamo se oko odeće jer ona uzima sve iz mog ormana- zadirkivala je tada Salma.

-Od malena mi nije dozvoljavala da joj biram odeću i to mi se uvek sviđalo- dodala je Salma.

 

- Veoma je dobra sa šminkom. Dobra sam i ja, ali sada me ona uči - pričala je tada glumica.

 

  • Dobrotvorni rad

 

Tinejdžerka je istakla kako je nasledila i dobrotvornu prirodu svoje majke dok je govorila o tome koliko je važno biti strastven u rešavanju svetskih problema.

 

Posebno je objasnila da je dirnuta problemom beskućništva 'jer imam prijatelje koji nemaju dom.'

 

Valentina je istakla važnost pomaganja drugima, što čini kroz volontiranje u narodnoj kuhinji.

- Naučila sam da svaka osoba koja je beskućnik ima drugačiju priču- rekla je i dodala: 

 

- Svi pretpostavljaju da su beskućnici zbog droge ili zato što ne rade.-

 

- Štaviše, kada vidite da neko spava na ulici, on ima istu reakciju: izvinite, ali ne želite da se približite. Mislim da je važno da se približimo i saslušamo, a ne da ih ignorišemo i verujemo da to nije vaš ili naš problem.- ispričala je Valentina jednom prilikom.

 

  • Želi da bude glumica i reditelj; obožava fotografiju

 

Valentina je takođe otkrila svoje snove da u budućnosti postane glumica i reditelj. Ali uvek ističe svoju ljubav prema fotografiji.

 

Tokom igre "What's In Mi Bag?", Valentina je pokazala svoj starinski fotoaparat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)

- Svoje drugarice fotografišem kamerama za jednokratnu upotrebu-  rekla je ona na snimku i dodala da ide na časove fotografije u školi.

 

- Mnogo mi se sviđaju njene fotografije. Ona uvek ima zanimljivu tačku gledišta. Ona voli fotografiju i voli da sve bude vintage.- pohvalila ju je majka.

 

  • Skromnost pre svega

 

Uprkos ogromnom bogatstvu povezanom sa njenom porodicom, Salma je nedavno otkrila da svoju decu drži „skromnom“ za Božić tako što im daje skromne poklone.

Valentina Pino
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Moja deca su skromna. Ne znam kako sam to uspela, ali mislim da je sjajno-

 

- Za Božić, volim da otvore milione poklona, ali neki od njih su veoma mali, neki su veoma smešni i maštoviti, a onda dobiju jedan ili dva zaista lepa.-

 

makonda-tracker