raskrinkana... ili ne baš?

Da li je ovo NAJVEĆA LAŽ u Holivudu? Salma Hajek i dalje negira ono što stare fotografije jasno pokazuju

1

Kada se suočila sa fotografijama s početka karijere, popularna glumica imala je objašnjenje s kojim se većina žena neće složiti

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Na listama poznatih dama s najvećim prirodnim grudima obično prvo mesto zauzima meksičko-američka glumica Salma Hajek, koja već decenijama ponosno ističe svoj bujni dekolte.


Kada je reč o izdanjima za crveni tepih, ona preferira otvorene haljine koje akcentuju upravo grudi, dok smo i u mnogim Salminim ulogama imali priliku da je vidimo u korsetima i odeći koja naglašava gornji deo tela.


Međutim, na starim fotografijama vidimo da je glumica u prošlosti imala znatno umereniji dekolte. Zbog toga se već dugo spekuliše da Salma Hajek, zapravo, ima silikonske grudi i da obmanjuje Holivud tvrdnjama da je sve na njoj dar prirode.

 

1 / 5 Foto: Columbia TriStar / Entertainment Pictures / Profimedia


O tome je jednom prilikom razgovarala sa Džejdom Pinket-Smit u emisiji Red Table Talk, kada je ponovo insistirala na tome da nije koristila pomoć estetske hirurgije.


Mnogo ljudi tvrdi da imam silinkonske implante u grudima. Ne krivim ih! Moje grudi su bile manje, kao i ostatak mog tela – izjavila je tada Salma.

 

Ona je, međutim, objasnila da su grudi nastavile da joj rastu i kao odrasloj ženi.

 

Za Salmu Hajek se neretko kaže da ima najveće prirodne grudi u svetu poznatih
Za Salmu Hajek se neretko kaže da ima najveće prirodne grudi u svetu poznatihfoto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

– Nekim ženama se one smanjuju. Ali kod nekih žena rastu zbog gojenja, kao i kod žena koje imaju decu i dojile su, pa se grudi ne vraćaju na prethodnu veličinu. U nekim slučajevima ponovo rastu i tokom menopauze – kaže glumica. – Ja sam samo jedna od onih kojima se to desilo na svakom od tih koraka. Kad sam se ugojila, kad sam zatrudnela i sad, kad sam u menopauzi.


Salma se požalila i da joj nije lako da se izbori sa ovim stalnim rastom.


Prošla sam mnogo, mnogo veličina. I leđa mi stvarno pate zbog toga – kaže Hajekova.

 

Salma Hajek često je prva na listama holivudskih lepotica s najvećim prirodnim grudima
Salma Hajek često je prva na listama holivudskih lepotica s najvećim prirodnim grudimafoto: JAVIER ROJAS / Zuma Press / Profimedia

Na društvenim mrežama malo ko veruje u Salmine reči, pa se tako mogu pročitati komentari da glumica ne govori istinu. "Zašto je problem priznati da si ugradila silikone? To danas nije tabu", "Grudi mogu malo da porastu od gojenja ili dojenja, ali baš pet veličina grudnjaka...", "Veći je problem lagati žene da su prirodne nego priznati u 21. veku da si zadovoljnija posle operacije"... neke su od reakcija.

 

 

 

makonda-tracker