nije promenio mišljenje o njoj

"Veza s njom je divan period mog života": Marko Kon je 7 godina bio u ljubavi s našom poznatom glumicom

0

Muzičar Marko Kon je godinama srećno oženjen voditeljkom Milicom Kon, a mnogi su zaboravili njegovu veliku ljubav s poznatom srpskom glumicom

Muzičar Marko Kon
Muzičar Marko Konfoto: Milan Maricic/ATAImages

Poznati muzičar Marko Kon već godinama je u skladnom braku s voditeljkom Milicom Kon, s kojom je zasnovao porodicu. Par ima dvoje dece – Ernesta i Klaru, a oni vode miran i idiličan porodični život.


Budući da oboje čuvaju svoju privatnost od medija, nije poznato mnogo o njihovim životima pre nego što su se zavoleli, ali je javnost bila upućena da je Marko Kon pre ljubavi s Milicom bio u vezi s poznatom srpskom glumicom.


On je, naime, sedam godina proveo s Ivanom Knežević, koju smo gledali u seriji "Stižu dolari", ali je najpoznatija pozorišnoj publici. 

 

Članica je dramskog ansambla Pozorišta na Terazijama od 2022. godine, gde ima status prvakinje, a dobitnica je mnogih prestižnih pozorišnih nagrada.

 

Glumica Ivana Knežević na premijeri filma 'Mamma Mia!'
Glumica Ivana Knežević na premijeri filma "Mamma Mia!"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nekadašnji par bio je u dugoj i ozbiljnoj vezi, a dok je Kon bio predstavnik naše zemlje na Evroviziji, spekulisalo se i da će stati na ludi kamen s glumicom.


Biće svadba uskoro, čim prođe ovaj haos. Intenzivno se pripremam za takmičenje u Moskvi jer želim da na što bolji način predstavim Srbiju. Kada sve to prođe, moći ću da se u potpunosti posvetim svom privatnom životu – istakao je muzičar 2009. godine.


Međutim, oni su se potom razišli, a Ivana se iselila iz stana u kome su prethodno živeli zajedno. Nešto kasnije počele su da kruže glasine da se Ivana zbližila s kolegom Ivanom Bosiljčićem, s kojim je radila predstavi "Glorija" i koji je nešto pre toga raskinuo s pevačicom i svojom današnjom suprugom Jelenom Tomašević.

 

Ivana Knežević na premijeri filma 'Lepotica i zver'
Ivana Knežević na premijeri filma "Lepotica i zver"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ipak, oni su bili samo kolege i prijatelji, a Marko Kon je o Ivani Knežević i nakon rastanka uvek govorio samo najlepše.


Sedmogodišnja veza sa njom divan je period mog života, sa još divnijom osobom. Nismo više zajedno, ali to ne znači da mislim bilo šta loše o Ivani. Nisam tvrdo protiv pomirenja, a ni ne gajim nikakve nade da će se to desiti – izjavio je tada muzičar.

 

 

makonda-tracker