rastali su se prijateljski

Ostali su u sjajnim odnosima, deca su im se igrala zajedno: Ovaj čuveni sportista je bio VELIKA LJUBAV Branke Katić

0

Iako se njihova veza završila još tokom devedesetih, poznati sportista i šarmantna glumica se uvek srdačno pozdrave, a on o njoj govori veoma lepo. Štaviše, otkrio je da su im se deca kasnije igrala zajedno.

foto: Nikola Anđić
foto: Nikola Anđić

Glumica Branka Katić (51) jedno je od voljenijih lica ne samo naše glume nego i javne scene uopšte, a ona je poznata po tome što uglavnom priča za medije samo o svom poslu i ne iznosi previše detalja o svom privatnom životu. Zato je mnogima promakla jedna njena velika ljubav iz devedesetih, s početka njene karijere, koja ipak nije bila tajna jer Branka nije skrivala sreću.


Ona je, naime, pre više od dve decenije njen dečko bio je slavni vaterpolista Igor Milanović (55), koji je ostavio dubok trag u istoriji Partizana. Igrao je i za Crvenu zvezdu, Romu, Katalunju i druge klubove, a istakao se i kao trener. Milanović je za mnoge jedan od najboljih u istoriji vaterpola, budući da je ušao u Kuću slavnih i osvojio sva takmičenja u kojima je učestvovao.

 

Igor Milanović
foto: Kurir sport

Međutim, on nije zapostavljao ni emotivni život, pa se u vreme kada je cela Jugoslavija bila očarana Brankom Katić i Igor zaljubio u nju. Par je bio u vezi izvesno vreme i pojavljivao se na gradskim događajima, a rastali su se prijateljski.


S Brankom sam u dobrim odnosima. Kad god se vidimo, srdačno se pozdravimo. Bili smo u lepoj vezi, lepo smo se i razišli... ― istakao je on jednom prilikom.


Kako je Milanović otkrio, upoznao je i glumičinu porodicu, a njihova deca su se svojevremeno igrala zajedno.


Branka je srećno udata, upoznao sam i Džulijana, njenog supruga, imaju dva sina, ja dve ćerke, pa su nam se deca igrala na slavi kod zajedničkog prijatelja. Lepa priča, ostala do danas ― rekao je proslavljeni vaterpolista i vaterpolo trener.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Podsetimo, glumica je već 21 godinu u braku s filmskim producentom Džulijanom Farinom, s kojim ima sinove Džoa i Luija, dok je Milanović bio u braku s prelepom Natašom, koja je preminula 2012. godine i s kojom ima ćerke Irinu i Isidoru. On je kasnije stupio u vezu i brak s profesorkom italijanskog jezika Ivanom Đakonović, koja  je, inače, bila prijateljica njegove pokojne supruge.

 

― S Natašom sam imao divan odnos, pun ljubavi i poštovanja, potpuno iskren. Mislio sam da sam našao saputnika i partnera za ceo život. Teško sam podneo njenu smrt. Bio sam besan, gnevan, ljut na ceo svet. Oprosti, Bože, i na tebe. Ali život je divan i njegov poklon može da bude veliki, a meni je Bog dao najlepši poklon, moju Ivanu. Ona je postala moja partnerka iz jednog specifičnog ugla, budući da je bila prijateljica moje pokojne supruge. Taj put jeste čudan, ali dobio sam priliku da živim sa ovakvom osobom, i to je privilegija. Mislim da se to ne da opisati, i dok ovo pričam, osećam banalnost samih reči, koje ne mogu dočarati blagodeti života sa mojom Ivanom. Naša ljubav je iskrena i ima sve aspekte i uglove, od sazrevanja emocija do učenja da se iz dana u dan volimo sve više i više, a ne manje i manje, kako to obično biva u nekim ljubavnim vezama. Mnogo učim od Ivane ― rekao je jednom prilikom.

 

 


 

makonda-tracker