iskreno i emotivno

Kad se najmanje nadao, pojavila ĆERKA našeg POZNATOG PISCA: Ljubavna priča Voje Brajovića je jedna od najlepših u Srbiji

0

Nije se nadao da će mu se sreća osmehnuti u 54. godini 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Naš proslavljeni glumac Voja Brajović srca publike osvojio je brojnim ulogama u domaćim ostvarenjima, a osim profesionalnog, mnogo puta su oči javnosti bile uprte i u njegov privatni život.

 

I to s razlogom. Voja je detinjstvo i mladost proveo u Valjevu, gde je upoznao i suprugu Ljiljanu s kojom je dobio dvoje dece, sina Vukoja i ćerku Iskru. Ipak, na kraju ljubav se završila razvodom, a glumac je kasnije upoznao svoju drugu suprugu, Milicu Mihajlović s kojom je otpočeo novi život. 

 

 

Nakon što se razveo od prve supruge, sreću je pronašao u drugom braku. Voja se 2002. godine oženio glumicom Milica Mihajlović, ćerkom Dragoslava Mihajlovića, autora romana "Kad su cvetale tikve" po kojem je rađena i pozorišna predstava, a u kojoj je jednu od uloga imao i Brajović.

 

U braku su dobili sina Relju. Bračni i glumački par, koji smo filmskom platnu i na tv ekranu gledali toliko puta, imaju jedan od najstabilnijih brakova među javnim ličnostima.

 

Voja Brajović je ljubav pronašao u 54. godini života
Voja Brajović je ljubav pronašao u 54. godini života foto: Dado Đilas

 

U intervjuu za jedan domaći magazin, pričao je pre svega o njegovom odnosu sa suprugom Milicom i o sveopštoj situaciji i problemima sa kojima se susreću glumci.

 

Glumac poznat po ulogama u "Balkan ekspresu", "Boljem životu", "Otpisanima", i glumica koja nas je oduševila u filmu "Kaži zašto me ostavi", već nekoliko sezona igraju u seriji "Sinđelići".

 

 

makonda-tracker