jako interesantno

Na venčanju bili Elvis Prisli i Prisila? Ovo je NEOBIČAN način na koji je Milica Kon suprugu izgovorila sudbonosno DA

0

Voditeljka je već dugo vreme u braku sa Markom Konom, ali ono šta je posebno zanimljivo jeste kako su se njih dvoje jedno drugom zavetvali na večnu ljubav. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Šarmantu voditeljku Milicu Kon svi su zapazili u emisliji "Brak na neviđeno" u kojoj se spajaju "srodne duše". 

 

Međutim, ono šta većina zna jeste da je ona svoju srodnu dušu odavno pronašla, a u pitanju je jedna poznata ličnost — muzičar Marko Kon.

 

 

Oni su se zakleli na večnu ljubav davne 2012. godina kada su nakon dve godine zabavljanja izgovorili sudbonosno da, ali na jedan vrlo interesantan način. Oni su se venčai na odmoru u Los Anđelesu, gde su im sudbonosna pitanja postavili imitatori Elvisa Prislija i njegove supruge Prisile. Sve ovo se odigralo u kapeli "Grejslend",  a ovoj ceremniji pristustvovali su i najuži članovi Markove porodice, piše Hello

 

Bilo je predivno, romantično, avanturistički, neuobičajeno i “blesavo”, na nama svojstven način. Divno smo se proveli na našem venčanju — izjavili su tada Milica i Marko.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Kon (@milicakon)


Par, inače, svoj život vodi daleko od očiju javnosti i s obožavaocima dele tek poneki detalj, a Marko je prošle godine otkrio da je pred venčanje izgubio čak 36 kilograma za samo 100 dana.


Držao sam stalno razne dijete zbog užasnog pritiska javnosti. Ne javnosti, okoline. Na tu groznu dijetu, groznu u smislu surove i dugotrajne, sam se odlučio 2012. Zvučaće onako dosta "sladunjavo" ako kažem da je okidač za tu veliku dijetu bila svadba koja se spremala te godine — kazao je muzičar.

 

Iz svoje ljubavi dobili su dvoje dece ćerkicu Klaru i sina Ernesta.

 

1 / 5 Foto: Kurir TV

 

Podsetimo i to da je voditeljka nedavno operisala tumor na dojci i progovorila o svom iskustvu. Milica javljala i iz bolnice, a sve vreme je bila pozitivna, hrabra i nasmejana.

 

Operisana mi je leva dojka i sada se oporavljam. Da imam rak saznala sam tako što sam otišla na redovan pregled. U roku od deset dana sam sve završila, od prikupljanja analiza do operacije. Doktor mi je odmah zakazao intervenciju, i sada je to iza mene.

 

Svima želim da poručim da redovan pregled spasava život! Vodite računa o sebi i brinite o svom zdravlju! Ono što se u ranoj fazi otkrije, produžava vam život i spasava ga — pričala je Milica.

 

 

makonda-tracker