uspešan i moćan

23 godine ogromne ljubavi na daljinu: Čime se bavi Grk koji je ukrao srce Suzane Mančić?

1

Poznato je da je Simeon Ocomokos, suprug Suzane Mančić, veoma imućan čovek, ali ona ne hvališe time

Suzana Mančić sa suprugom Simeonom Ocomokosom
Suzana Mančić sa suprugom Simeonom Ocomokosomfoto: Dragana Udovičić

Od početka dvehiljaditih, voditeljka i nekadašnja "loto devojka" Suzana Mančić više puta je pričala o svojoj skladnoj ljubavi sa Simeonom Ocomokosom, Grkom kog od milošte zove — Simica.


Par vezuje ogromna ljubav, pa im kilometri koji ih razdvajaju nisu smetali da učvrste svoj odnos, koji je 2018. godine i zvanično krunisan brakom.


Suzana i njen Simica rekli su "da" u Grčkoj, a ona je svojevremeno pričala o tome što i dalje živi na relaciji Beograd-Atina.

 

Teško je korene presaditi u ovim godinama. Da sam mlađa, verovatno bih bila tamo. Međutim, ovo je moja zemlja, a Beograd je moj grad. Ja u Atinu odlazim već 20 godina, imam tamo prijatelje, mog muža. Moju ljubav. Ali biću i dalje na liniji Atina-Beograd i fino će avio-kompanije živeti od mene i nadalje – istakla je Suzana gostujući u jednoj emisiji.


Prošle godine, mediji su javili da je ovaj bračni par pazario kuću na Tari, u kojoj će potražiti mir i spokoj dok uživaju u Srbiji.

 

Suzana Mančić jedna je od najlepših žena na našim prostorima već decenijama
Suzana Mančić jedna je od najlepših žena na našim prostorima već decenijamafoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

U pitanju je zapravo kućica od nekih 45.000 evra, ništa veliko. Želeli smo da samo da imamo svoj mir na nekom placu na planini – objasnila je voditeljka. – Planirali smo godinama da pazarimo nešto tog tipa da bismo imali gde da pobegnemo od gradske buke kada on dolazi u Srbiju iako uglavnom ja idem u Grčku zbog njegovog posla.


Mediji o Simeonu Ocomokosu obično pišu kao o vrlo imućnom čoveku, čime se Suzana nikada nije preterano hvalila. Kako se još ranije pisalo, on je ugledni grčki bankar i godinama je vrlo uspešan u ovoj delatnosti, a zanimljivo je da je 2017. godine on proglašen počasnim konzulom Srbije u Grčkoj!

 


Njegovo sedište bilo je u Volosu, a nakon najave tadašnjeg ministra spoljnih poslova Ivice Dačića da će Ocomokos dobiti ovo mesto, to je potvrdio i srpski ambasador Dušan Spasojević u ovoj zemlji na svečanosti u Atini.


Ocomokos se tada zahvalio predsedniku Aleksandru Vučiću i šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću na izuzetnoj časti i poverenju koje mu je ukazano.


Za mene je velika čast da predstavljam Srbiju u Grčkoj. Bio sam u Beogradu 2000. godine i od tada smo učinili dosta na polju ekonomske saradnje Srbije i Grčke. U Istoriji Srbija i Grčka nikada nisu bile okrenute jedna protiv druge već smo se borili za zajedničke ideale –kazao je tada Ocomokos.


Simeon Ocomokos je, inače, bio jedan od najvećih pojedinačnih donatora Srbiji u vreme majskih poplava 2014.

 

 

makonda-tracker