ŠTA VI MISLITE?

Ovu DIJETU možete držati i NESVESNO do kraja života: Marko Kon je na jednostavan način BEZ ODRICANJA izgubio čak 40kg

0

Poznati muzičar je izgubio punih 40 kilograma najjednostavnijom dijetom koju ćete videti.

Marko Kon o svojoj dijeti
Marko Kon o svojoj dijetifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Kon je kompozitor i pevač koji je široj javnosti postao poznat kada je predstavljao Srbiju 2009. godine na Evroviziji, a pore velikog broja pesama, on je i zbog još jednog razloga bio jako zanimljiv medijima.

 

Godinama je Marko imao problem sa viškom kilograma, a kada je brojka na vagi bila preko 150 i ozbiljno ugrozio svoje zdravlje, počeo je sa posebnom dijetom.

 

- Odlučio sam da se ne odričem nijednog mesa, nijednog slatkiša niti testa. Sve to volim ali sam počeo da jedem mnogo manje. U prvo vreme je išlo veoma teško, bio sam gladan toliko da sam se tresao ali sam se polako navikavao - otkrio je Marko.

 

Kon se nije odrekao ničega osim veličine svoje porcije. I dalje uživa u brzoj hrani, ali se trudi da jede manje i sa uživanjem, što se ispostavilo kao proveren metod za gubitak velikog broja kilograma.

- Od tih pet ćevapa ja sam pojeo samo tri, a uživao punih 20 minuta - priča muzičar.

 

Za doručak jede tanku krišku hleba sa pesto sosom, sa malo sira i paradajza. Za ručak voli pirinčane nudle, a za večeru je zadužena supruga Milica koja odlično sprema svinjetinu u slatko-kiselom sosu. Na ovaj način je uspeo da se otarasi viška od čak 40 kilograma.

Podsetimo, Marko je u braku sa voditeljkom Milicom Kon, sa kojom ima sina Ernesta i ćerku Klaru.

 

 

makonda-tracker