nikad kraja problemima

On je uradio ISTO pre nekoliko meseci: Šuška se da Pike TUŽI ŠAKIRU, a oglasila se i njena advokatica

0

Kako su proteklih dana pisali španski mediji, penzionisani fudbaler navodno razmišlja da podnese tužbu protiv bivše vanbračne supruge

Kruži trač da Đerar Pike želi da tuži Šakiru
Kruži trač da Đerar Pike želi da tuži Šakirufoto: EPA/ALEJANDRO GARCIA

Nakon što je kolumbijska pevačica Šakira objavila novu pesmu, kruže glasine da bi Đerar Pike, poznati španski fudbaler s kojim je provela 12 godina, mogao da je tuži, javlja španski Hola!.


Ona pre nekoliko dana objavila spot za baladu Acróstico, koja je posvećena njihovim sinovima Milanu i Saši, a u pitanju je vrlo emotivna pesma koja govori o majci koja svoj bol može da pretvori u znaku zahvaljujući ljubavi dece.

 

Očigledno je pevačicin novi hit inspirisan porodičnim problemima nakon rastanka od Pikea i preseljenjem u Majami, a poseban je jer su Milan i Saša učestvovali u snimanju pesme i pojavljuju se u spotu.

 

Kako tvrdi pomenuti španski magazin, Šakira nije tražila od oca svoje dece dozvolu da mališani učestvuju u snimanju i, štaviše, on nije ni znao za to.


– Ono što me najviše iznenađuje u svemu ovome jeste to što, da bi se vaša deca pojavila negde, morate da pitate drugog roditelja za dozvolu. Iznenađujuće je i to što je Đerar Pike saznao da su deca bila deo snimanja tek kada je spot objavljen – rekla je novinarka Lorena Vaskez, koja je navodno dobro upućena u život ove porodice.

 

1 / 7 Foto: Shakira/Youtube


To je podstaklo glasine da bi Pike mogao da tuži bivšu vanbračnu suprugu, a odmah se oglasila Šakirina advokatica Pilar Manje, koja sve uverava da neće biti problema.


Verujem da je sve što Šakira uradi dobro i da se o deci dobro brine sve vreme. Situacija je sada odlična. Nemam informaciju da nešto nije u redu – objasnila je advokatica, kako prenosi El Heraldo de Mexico.


Manjeova je istakla i da ona može da "iznese samo pravno mišljenje, ali ne i lično" i navela je da je odnos Šakire i Pikea sada pod kontrolom.

Sve je sređeno, sve je u redu. On posećuje decu. Sve funkcioniše. Sada možete da odmorite – poručila je novinarima.


Inače, ako Pike zaista razmišlja o tužbi, to bi bilo vrlo iznenađujuće jer je penzionisani fudbaler doveo njihovog sina Milana u emitovanje uživo svoje "Lige kraljeva" na video platformi Twitch. Dečak je sedeo pred kamerama iako za to, kako se tada pisalo, Šakira nije dala saglasnost.

 

 

 

 

 

makonda-tracker