nije ni sanjala šta će se desiti

Pike i ona su joj smislili ZLOBNI NADIMAK: Šakira je poznavala Klaru pre BOLNE PRELJUBE, a jedna sitnica ju je SLOMILA

0

Muzička zvezda nije mogla ni da nasluti da će je fudbaler prevariti s tihom devojkom koja se motala oko njih

foto: Europa Press / ContactoPhoto / Profimedia
foto: Europa Press / ContactoPhoto / Profimedia

Nakon što je kolumbijska pevačica Šakira objavila pesmu BZRP Music Sessions Vol. 53, mediji ne prestaju da se bave detaljima njene veze sa bivšim fudbalerom Đerarom Pikeom i njegovom preljubom.


Iako je delovalo da će njen raskid sa fudbalerom Đerarom Pikeom proteći mirno iako ju je sportista prevario s mladom studentkinjom Klarom Čijom Marti, devet meseci kasnije usledio je pravi mali rat.


Pevačica je u pesmi koja je na platformi YouTube za tri nedelje preslušana više od 293 miliona puta pevala o ovoj preljubi, a "potkačila" je i svoju bivšu svekrvu Monserat Bernabeu.

 


Navodno se Šakira teško nosila sa time što ju je Pike izneverio posle 12 godina ljubavi i porodičnog života sa dvoje dece, a sada je otkriveno da joj je preljuba posebno teško pala je jer je njegovu ljubavnicu – poznavala.


Kako piše španska Marca, Klara Čija Marti bila je pripravnica u Pikeovoj firmi Cosmos. U to vreme, Šakira i Đerar bili su, navodno, u skladnoj vezi i pevačica nije mogla ni da nasluti da između Klare i njenog partnera nešto može da se dogodi.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO


Štaviše, ona je toliko bila mirna, povučena i tiha da su joj Šakira i Pike dali nadimak Mosquita muerta, odnosno Mrtvi komarac.


Kako je sada ispričao poznati španski novinar Roberto Antolin, Klara je bila toliko ljubazna da je Šakiru još više pogodilo saznanje da je baš ona ta s kojom je Pike vara.


Zato ju je toliko bolelo, već ju je poznavala i zvala ju je Mrtvi komarac – rekao je on.

 

Klara Čija Marti i Đerar Pike nastavili su svoju vezu javno nakon što se on rastao od Šakire
Klara Čija Marti i Đerar Pike nastavili su svoju vezu javno nakon što se on rastao od Šakirefoto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

Mediji su, inače, pisali da je Klari Čiji veoma teško nakon što je Šakira objavila pesmu u kojoj je opevala kraj svoje veze sa Pikeom. Mlada studentkinja i hostesa navodno se plaši da izađe na ulicu, a imala je i napade panike jer joj prolaznici dobacuju i pevaju Šakirine stihove na svakom koraku.

 

 

Ipak, svaki put kada se ona pojavi u javnosti sa nekadašnjim fudbalerom, Martijeva izgleda vrlo spokojno i zadovoljno.

 

 

makonda-tracker