uvreda za uvredom

Odmah ga je kaznila na najbolniji način: Šakira saznala kako je Klara Čija i Pike zovu iza leđa – i nije dobro

2

Već neko vreme znamo kako je Šakira zvala mladu studentkinju pre nego što joj je zavela vanbračnog supruga, a sada i kako Pikeova ljubavnica zove pevačicu

Đerar Pike i Šakira bili su zajedno duže od decenije
Đerar Pike i Šakira bili su zajedno duže od decenijefoto: EPA/ALEJANDRO GARCIA

Sapunica kolumbijske pevačice Šakire i španskog fudbalera Đerara Pikea nikako da se okonča, pa svakodnevno isplavavaju novi i sve tužniji detalji za njihovu porodicu.


Baš kad je delovalo da će se strasti smiriti nakon Šakirine selidbe u Majami s njihovim sinovima Milanom i Sašom i posle Pikeove posete deci, pojavila se informacija da je nekadašnji sportista morao da skrati svoj boravak u Americi

.
Naime, španski mediji pišu da je Šakira zahtevala da se on vrati kući, a šuška se da iza svega stoje novi tračevi koji su došli do nje.


Poznato je da je Đerar Pike prevario pevačicu s mladom studentkinjom Klarom Čijom Marti, koja je radila u njegovoj kompaniji Kosmos.

 

 

Prema informacijama koje su objavili španski tabloidi, do Šakire je sada stiglo da je Klara Čija, s kojom je fudbaler ostao u vezi sve ovo vreme, naziva "Matora", "Veštica", "Menopauza", "Mrtva zmija", "Ludača"... Navodno studentkinja koristi ove reči kada govori o Šakiri sa Pikeom i sa svojim prijateljima, a nije poznato ko je to rekao pevačici.


Tek, odmah nakon što je to saznala, mediji javljaju da je Šakira zahtevala da se Pikeu skrati poseta deci.

 

Đerar Pike na aerodromu po dolasku u Majami
Đerar Pike na aerodromu po dolasku u Majamifoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

On je trebalo da boravi deset dana u Americi, budući da ima pravo da sa sinovima bude 10 dana mesečno, ali je ipak ostao samo četiri.

 

Naime, Šakira je navodno preko advokata poručila da je Pike početkom aprila već bio sa sinovima polovinu od planiranog vremena, tako može ponovo da ih poseti u maju, u skladu sa odlukom suda.


Mediji pišu da Pike sada ide na novi odmor na svojom devojkom.

 

 

makonda-tracker