soc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

NEIZVESNO

Šta je otkrio čitač sa usana o Kejt i Vilijamu? Izgledali su srećno i bezbrižno, a zapravo ih je razarala VELIKA BRIGA

Mislili su da ih niko nije čuo 

foto: EPA /  STEPHANIE LECOCQ
foto: EPA / STEPHANIE LECOCQ

U okviru proslave pokojnog kraljicinog platinastog jubileja prošle godine, princ Vilijam i Kejt Midlton prisustvovali su službi u katedrali Svetog Pavla zajedno sa princom Harijem i Megan Markl.

 

Otkako je njihova svađa postala javna, kraljevski događaji kojima su prisustvovali i princ Vilijam i princ Hari bili su retki.

 

Međutim, prošlog juna, zaraćena braća uspela su da ostave svoje nesuglasice po strani kako bi odali počast svojoj pokojnoj baki kraljici tokom proslave njenog platinastog jubileja - što je bilo prvo javno pojavljivanje Harija i supruge Megan na kraljevskom događaju od kada su napustili monarhiju.

 


Uprkos tome što su se okupili na događaju, par je sedeo daleko jedno od drugog i nisu međusobno komunicirali, nisu čak ni stajali jedni blizu drugih.  Uprkos svemu, u vazduhu se osaćala napetost, koja je naročito bila izražena kod Vilijamove supruge Kejt Midlton.

 

Nakon službe, par je viđen kako razgovara na stepenicama katedrale dok su čekali da ih auto odveze na prijem za ručak.


Nedavno su se pojavile informacije u kojima se kaže da je čitač sa usana uspeo da otkrije šta je to o čemu su Kejt i Viijam pričali na stapenicama, a ono što je veoma interesantno je to što kažu da je princeza od Velsa svom suprugu davala jasne instrukcije oko ponašanja. 

 

Kejt Midlton i princ Hari brinuli su se zbog Harija i Megan Markl
Kejt Midlton i princ Hari brinuli su se zbog Harija i Megan Markl foto: Phil Noble / PA Images / Profimedia

 

Prema rečima stručnjaka za čitanje sa usana Džona Kasidija, dok su izlazili na stepenice, Kejt je primetila rekla: "Prošlo je veoma dobro, veoma dobro, a on joj je odgovorio: "Da, savršeno".

 

Posle toga, Vilijam se mogao videti kako maše publici i pozdravlja okupljene, a gospodin Kesidi kaže da se princ okrenuo ka Kejt i rekao:

 

- Nakon što se pomere možemo da idemo.

 

U međuvremenu, stručnjak za govor tela koji je posmatrao parove na istom događaju veruje da je Vilijam Hariju dao "suprotno priznanje" i "gest barijere".

 

Na platinastom jubileju Kejt i Vilijam su bili veoma napeti
Na platinastom jubileju Kejt i Vilijam su bili veoma napeti foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Stručnjak za govor tela Džudi Džejms rekla je za Miror da je Vilijam usvojio "gest barijere" dok su on i supruga Kejt prolazili pored klupe na kojoj je sedeo njegov brat na putu do svog mesta.

 

Džudi je objasnila:

 

- Hari je bio smešten u zadnjem redu i nije sedeo iza svog brata kao što je bilo na poslednjoj službi. Harijev izraz lica je ukazivao na izvesno olakšanje dok se šalio sa Zarom dok koračao ka svom autu. On je Megan uputio široki osmeh koji je govorio da mu treba njena podrška.

 

Za razliku od njega, Vilijam se ponašao potpuno drugačije dok je prolazio pored Harija.

 

- On je podigao bradu u znak odlučnosti, činilo se da je na trenutak okrenuo glavu u drugom pravcu, pokazujući tako da je napravio barijeru u odnosu sa svojim bratom.

 

Princ Hari i Megan Markl su zadali glavobolje kraljevskoj porodici
Princ Hari i Megan Markl su zadali glavobolje kraljevskoj porodici foto: Richard POHLE / AFP / Profimedia

 

Posle jubileja prošlog leta, Vilijam i Hari su bili primorani da budu zajedno samo nekoliko meseci nakon smrti njihove pokojne bake kraljice.

 

Obojica su se tada pojavili sa svojim suprugama Kejt i Megan kako bi izveli zajedničku šetnju u Vindzoru i kako bi pogledali cveće i druge poklone koje su građani ostavili. 

 

Ali uprkos naizgled privremenom primirju, čini se da se njihova veza dodatno pogoršala nakon Netfliks serije Harija i Megan i Harijevih kontroverznih memoara "Spare".